Futbol

Şensoy: "Mutluyuz", Buruk: "Utandım"

06 Aralık 2014 Cumartesi 19:47 - Son Güncelleme 06 Aralık 2014 Cumartesi 19:53

Gençlerbirlği-Gaziantep maçı sonrası teknik adamlar açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, geçen hafta üzdükleri taraftarlarını bu hafta sevindirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Şensoy, Gençlerbirliği'nin 2-0 üstünlüğüyle sona eren Gaziantepspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, Gaziantepspor'un deplasmanda iyi oynayan bir takım olduğunu belirterek, "Böyle bir takıma pozisyon vermeden çok pozisyona girdik ve 2-0 kazandık. Geçen hafta üzdüğümüz taraftarımızı bu hafta sevindirdiğimiz için mutluyuz" dedi.

Karşılaşmada oyunu Gençlerbirliği'nin kontrol ettiğini ifade eden Şensoy, "Bizim vizyon olarak gördüğümüz Gençlerbirliği'ni herkesin görmesini istiyoruz. Net bir galibiyet aldık, puanımızı 16'ya çıkardık ve önümüze bakıyoruz" diye konuştu.

Buruk: "Zaman zaman utandığım anlar oldu"

Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Okan Buruk ise karşılaşmada zaman zaman ekibinin sergilediği oyundan utandığını söyledi.

Futbol adına çok kötü bir gün yaşandığını dile getiren Buruk, "İki takım da inanılmaz kötüydü. Biz daha kötüsünü yapıp kendi kalemize attığımız golle maçın seyrini değiştirdik ve bir takımın kazanmasını sağladık" değerlendirmesinde bulundu.

"Takımım adına hayal kırıklığı yaşıyorum. Özellikle top bizdeyken inanılmaz hatalar yaptık" diyen Okan Buruk, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kendimize güvenimiz hiç yoktu. Galatasaray maçında son dakikada yediğimiz golün moral bozukluğu vardı. Hafta içinde kupa maçı oynadık. Bu hafta tam kadro çalışma imkanı bulamadık. Bazı oyuncularımızın yorgunluğu da vardı ama hiçbir şey bahane değil. Oyun olarak daha yukarılara çıkmamız lazımdı. Bugünkü oyun nedeniyle kenarda zaman zaman utandığım anlar oldu. Geçen hafta inanılmaz bir oyun vardı sahada oyuncularımla gurur duymuştum, bu hafta da tam tersine bir hayal kırıklığı yaşadım."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz