Futbol

"Serdar, transferiyle ilgili bir şey söylemedi"

21 Kasım 2013 Perşembe 15:45 - Son Güncelleme 21 Kasım 2013 Perşembe 15:47

Bursaspor Teknik Direktörü Daum basın toplantısı düzenledi.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak Bursaspor'un teknik direktörü Christoph Daum, "Sahamızda, taraftarımızın önünde bu maçı kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

Daum, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Kasımpaşa karşısında galip gelmek istediklerini ve bunun için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini bildirdi.

Bursa'daki karşılaşmaların birçoğunda iyi oynamalarına rağmen sonuca gitmekte zorlandıklarını vurgulayan Daum, "Önemli olan sonuca gitmek ve 3 puanı almak. Bu müsabaka öncesi idmanlarda belirli oyun formatlarını çalıştık. Futbolcularla yaptığımız toplantılarda, görüşmelerde kesinlikle galibiyeti arzuladıklarını ve performanslarını da yüzde 100'ün üzerine çıkaracaklarını gördük" ifadesini kullandı.

Alman çalıştırıcı, Kasımpaşa maçı öncesi heyecanlarının dorukta olduğunu ve bunu sahada pozitif yönde görmek istediklerini anlattı.

Maç gününe kadar hiçbir oyuncusunun sakatlanmamasını dileyen Daum, şöyle devam etti:

"Fernando Belluschi, sarı kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Futbolcularımızdan beklentilerimiz var. Bunları da sahada görmek istiyoruz. Buna bakarak galip geleceğimizden kesinlikle ümitliyim. Zor bir maç olacak ama bu tür müsabakalarda galibiyetle takım da öne çıkabilir. Maçı bekliyoruz. Sahamızda, taraftarımızın önünde bu maçı kazanacağımıza inanıyorum."

- Serdar Aziz'in Galatasaray'a gideceği iddiası

Bir gazeteci, Daum'a, bazı gazetelerde yer verilen haberlerde, Serdar Aziz'in Galatasaray'a transfer olacağının iddia edildiğini hatırlattı.

Aziz ile arasında bu konuda herhangi bir görüşme gerçekleşmediği bilgisini veren Daum, "Serdar Aziz, Galatasaray'a transferiyle ilgili bana bir şey söylemedi. Serdar'dan böyle bir şey duymadım. Biz de Galatasaray'dan bazı futbolcuları isteyebiliriz. Onlar da gazetelerde aynı şeyleri söyleyebilir" değerlendirmesinde bulundu.

Ara transfer dönemi için Brezilya'dan santrfor Fernandao'nun alınmasını anımsatan başka bir gazeteci ise Bursaspor'un, Fenerbahçeli Semih Şentürk ile ilgilendiğinin iddia edildiğini söyledi.

Daum, Şentürk ile ilgili bir karar almadıklarını ancak kulübü onu gözden çıkarırsa bu konuyu düşünebileceklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Fernandao'nun gerçekten iyi futbolcu olduğunu söyleyebiliriz. Bu futbolcuyu tanıyorum. Sezon başında transfer etmek istedim ancak transfer döneminin bitimine kısa bir zaman kaldığı için olmadı. Fernandao'yu buraya getirmek kolay değil. Birçok opsiyonu var. Bizzat takip ettiğim ve tanıdığım için bu olay çıktı. Çok iyi bir performans gösterdi. Brezilya'da gol krallığında ön planda. Brezilya'da listede en değerli futbolcular arasında 4'üncü sırada bulunuyor. En önemlisi, burada göstereceği performans olacaktır. Böyle devam ederse performansını burada da yükseltebilirse Türkiye'de sayılı santrforlardan biri olur."

Etiketler : Christoph Daum
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz