Futbol

Sergen Yalçın takımın performansından memnun

01 Mart 2020 Pazar 12:08 - Son Güncelleme 01 Mart 2020 Pazar 12:13

Aytemiz Alanyaspor'u deplasmanda yenen Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın, takımının performansından memnun olduğu öğrenildi. Mücadeleye yedek başlayan Boateng'in de ağrıları olduğu için ilk 11'de tercih edilmediği ifade edildi.

Aytemiz Alanyaspor’u deplasmanda yenen Beşiktaş, rahat bir nefes aldı.

Sergen Yalçın'ın takımın başına geçmesiyle hücum futbolunu benimseyen ve oyunuyla taraftarının beğenisini kazanan siyah beyazlılar, iyi futbolunu sonuca yansıtamıyordu.

Aytemiz Alanyaspor maçında bu sezon deplasmanda kaleye en çok şut çektiği maçlardan birini oynayan Beşiktaş, performansının karşılığını galibiyetle aldı.

Boateng’in, Aytemiz Alanyaspor maçına yedek kulübesinde başlaması kafalarda soru işareti yaratırken, Ganalı futbolunun dizinde ağrıları olduğu öğrenildi.

62’inci dakikada oyuna dahil olan Boateng'in forma giyebilmesi için sağlık ekibinin yoğun çaba sarf ettiği belirtildi.

Siyah beyazlılar 2 gün izinli olmasına rağmen Ganalı futbolcunun tedavisi ve özel çalışmasına devam ettiği, cuma günü oynanacak MKE Ankaragücü maçında görev yapabilmek için özveride bulunduğu ifade edildi.

Bu arada Sergen Yalçın'ın, Boateng’in yerine forvet arkasında şans verdiği Tyler Boyd’un performansından memnun olduğu öğrenildi.

Deneyimli teknik adamın, 26 yaşındaki oyuncunun öz güvenini yükseltmek için hafta içinde bire bir görüşmeler yaptığı gelen haberler arasında.  

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz