Futbol

Sergen Yalçın’dan kaleci Ersin'e şaka

09 Ağustos 2020 Pazar 23:44 - Son Güncelleme 09 Ağustos 2020 Pazar 23:57  |  Kaynak : DHA

Beşiktaş’ın genç futbolcuları Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz, siyah-beyazlı ekibin yardım gecesi öncesinde yeni sezonla ilgili açıklamalar yaptı. Kaleci Ersin'in açıklamaları sırasında, teknik direktör Sergen Yalçın'ın sözleri güldürdü.

Beşiktaş’ın genç futbolcuları Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz, siyah beyazlı ekibin yardım gecesi öncesinde DHA'ya açıklamalarda bulundu.

Herkesin desteklerini beklediklerini dile getiren Ersin Destanoğlu, “Beşiktaş için önemli bir gece. Herkesin desteğini bekliyoruz. Böyle bir kampanyada herkesin yanımızda olmasını istiyoruz” dedi.

Ersin Destanoğlu: Umarım çok güzel bir sezon geçirir ve kupaları kaldırırız

Kendisine güvendiği için teknik direktör Sergen Yalçın’a teşekkür eden genç file bekçisi, “Hocama teşekkür ediyorum, bana şans verdi. O güvenmeye devam ettikçe ben de sahada elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Şampiyonlar Ligi ile sezonu açıyoruz. Yarın da ilk antrenmanımızı yapacağız. Umarım çok güzel bir sezon geçirir ve kupaları kaldırırız” ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın’dan 'Ersin’e güvenmiyorum' şakası

"Sergen hoca sana çok güveniyor, senin yerine geçecek değil de, seninle rekabet edecek tecrübeli bir kaleci alınmasını istiyor, neler düşünüyorsun" sorusu yönetilirken arkadan geçen Sergen Yalçın, gülerek “Hiç güvenmiyorum” dedi ve genç file bekçisine takıldı.

Rıdvan Yılmaz: “Beşiktaş camiası her zaman kulübüne sahip çıkar”

"Beşiktaş’ın daha iyi, daha güzel günlere ulaşması için buradayız" diyen Rıdvan Yılmaz, "Beşiktaş taraftarı, camiası her zaman kulübüne sahip çıkan bir camiadır. Onun için bugün toplandık. Bugün bütün Beşiktaşlıların, taraftarların, camianın desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Hedefimiz şampiyonluk"

Yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunun altını çizen genç sol bek, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Yeni sezonda hedefimiz tabii ki şampiyonluk. İnşallah bu sezona iyi hazırlanıp, kampı iyi geçirip zaten 26, 27’sinde maçımız var. Orada iyi bir sonuç alıp, devamını getirmek istiyoruz. İnşallah orada iyi bir sonuç alırız." 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz