Futbol

"Sergen Yalçın'ın performansından memnunuz"

26 Nisan 2020 Pazar 15:08 - Son Güncelleme 26 Nisan 2020 Pazar 15:14

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı takımın gündemindeki soruları yanıtladı. Avcı ile yolların ayrılmasının iki taraf için de doğru olduğunu belirten Çebi, Sergen Yalçın'ın gösterdiği performanstan memnun olduklarını ifade etti.

Sabah Gazetesine konuşan Çebi, "Abdullah Avcı'ya hep destek olduk. Ancak talihsiz sonuçlar hocanın moralini bozdu. Ayrılık iki taraf için de doğru oldu. Taraftarımız, Sergen Yalçın'ın futbol kariyerinde kulübümüzde çok önemli işler başarması sebebiyle her daim Sergen hocaya karşı istekli oldu. Hocamız geldiğinden beri gösterilen performanstan memnunuz. Şu anki tablo Beşiktaş'a gelmesinin doğru olduğunu gösteriyor" dedi. 

Başkan Çebi, idari ve mali konularla ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ta sorunların başlangıcı olarak 2016'da şampiyonluktan önce yapılan seçimi işaret eden Çebi, "Şampiyonluk fotoğrafı emek verenlerin olmadığı, emek vermeyenlerin olduğu bir adaletsizlik portresine dönüştü. Transferde yüksek maliyetli, katkısı olmayan ve yaşlı oyuncular tercih edildi. Bu da başarısızlığa ve ekonomik çöküntüye sebep oldu" şeklinde konuştu.

Kulüpte bağımsız denetimlerin sürdüğünü söyleyen Ahmet Nur Çebi, "Kimin ne kusuru varsa... Ki buna bizler de dahiliz. Karşılığını Beşiktaş'a ödemek durumunda olacak. Kimi çevreler bunu bir intikam hesaplaşması olarak görüyor. Ben başlattığım için incelemenin içinde yer alan eski yöneticilerin bana husumet duymalarını anlamakta güçlük çekiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz