Futbol

"Seriye devam edeceğiz"

31 Ekim 2013 Perşembe 16:10 - Son Güncelleme 31 Ekim 2013 Perşembe 22:14

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Moussa Sow soruları cevapladı.

Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Moussa Sow, Bursaspor karşısında kaybetmeme serilerine devam edeceklerini söyledi.

Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet, sabah yapılan antrenmanın ardından bir restoranda gerçekleştirilen yemekli organizasyonda basınla bir araya geldi. Yemeğin ardından Moussa Sow, gazetecilerin sorularnı cevapladı.

Moussa Sow, "Birbirimizi görmek buluşmak açısından çok güzel bir yerdeyiz. Güzel bir atmosfer var burada. Deniz kıyısında güzel bir manzaradayız. Atatürk'ün yatının önündeyiz. Fenerbahçeli oyuncular için güzel bir duygu. Buraya gelerek güzel bir hava yakaladık. Birlikte yemek yemeyi alışkanlık haline getirdik. Bu takımımız için çok önemli. Takım olabilmek için çok önemli." ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Bursaspor'la yapacakları maçla ilgi tecrübeli golcü, "Birkaç maç seri yakaladık. O seriye devam etmek isteyeceğiz. kaybetmeme serimize devam edeceğiz. Önümüzde bir çok maç var; ama önümüzdeki ilk adım Bursaspor karşılaşması. Önemli bir maç fakat kişisel olarak belirtmek gerekirse, sezonu iyi bir yerde bitirmek için her maç çok önemli." diye konuştu.

Kendi performansını değerlendirmesi istenen Senegalli golcü, "Allah'a şükür takıma katıldığımdan bu yana iyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. Gösterdiğim performans, takım arkadaşlarım sayesinde, kulübüm sayesinde, bana yarımcı olan herkesin sayesinde. Bugüne kadar gösterdiğim performansı bundan sonra da devam ettirmek istiyorum." şeklinde konuştu.

Galatasaray derbisi

11. hafta Galatasaray'la yapacakları derbi maçla ilgili de Sow, şu ifadeleri kullandı: "Şu anda herkes belki derbiyi düşünmeye başladı; ama bizim için o maç iki hafta sonra. Önümüzde başka bir adım var ve biz o adımı atlamayacağız. İlk adım Bursaspor maçı. Kendimizi Bursaspor maçına hazırlıyoruz."

Şampiyonluğu kovalayan rakiplerin Avrupa'da mücadele ediyor olmasının kendileri için bir avantaj olup olmadığı ile ilgili soruya da Sow, "Bu bir avantaj mı bilmiyorum. Tek bildiğimiz şey konsantrasyonumuzu o tarafa vermeyeceğiz. Başka takımlara değil kendi işimize yoğunlaşmak istiyoruz." cevabını verdi.

Dünkü antrenmanda Cristian'la birlikte yaptığı, Galatasaraylı futbolcu Chedjou'nun sevinciyle ilgili de Sow, "Lille'de Chedjou ile beraber oynuyordum; ama ona gönderme gibi bir durum yok. Gol attıktan sonra yaptığı bu hareketi beğenmiştim. Hoşuma gitmişti. O benim bir arkadaşım. Beraber oynadık." şeklinde konuştu.

Son iki haftada takım arkadaşı Emenike'nin golle tanışmasını da değerlendiren Sow, sözlerini şöyle tamamladı: "Son iki maçta 3 gol attı. Sezon sonuna kadar bizim ihtiyacımız olan bir oyuncu. Çok kaliteli çok iyi bir oyuncu."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz