Futbol

Şimdi neredeler: Dany Nounkeu

28 Nisan 2021 Çarşamba 09:00 - Son Güncelleme 28 Nisan 2021 Çarşamba 09:57  |  Kaynak : TRT SPOR

Galatasaray ve Beşiktaş da dahil olmak üzere bir dönem ülkemizde; Gaziantepspor, Bursaspor, Karabükspor ve Akhisarspor gibi ekiplerde de forma giyen 35 yaşındaki Kamerunlu stoper Dany Nounkeu şu anda nerede, ne yapıyor?

Fransa'da Metz Akademisi’ndeki iki senelik eğitimin ardından alt lig takımlarından CSO Amnéville ile 2007 yılında futbola adımını atan Dany Nounkeu, sırasıyla Pau ve Toulouse'da oynadıktan sonra 2010 yazında Gaziantepspor formasıyla Süper Lig'e adımını attı. Antep temsilcisinde başarılı bir grafik ortaya koyan ve ligin iyi stoperlerinden birisi haline gelen Dany, 2 yıl sonra Galatasaray'a imza attı.

Sarı kırmızılılardaki ikinci yılının ardından yarım sezonluğuna Beşiktaş'a kiralanan Kamerunlu stoper, sonraki dönemde takımdaki yerini kaybetti. Sırasıyla Granada ve Evien'de de kiralık olarak forma giyen Dany, 2015 yazında serbest oyuncu statüsünde bir başka Süper Lig ekibi Bursaspor'a imza attı.

Dany, yeşil beyazlılardan sonra Karabükspor ve Akhisar'da da oynadıktan sonra 2019 yılında Türkiye'den ayrıldı. Şu anda 35 yaşında olan Kamerunlu stoper Cibuti Ligi ekiplerinden AS Arta/Solar7'nin başarısı için ter döküyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz