Futbol

Şimdi neredeler: Elano Blumer

24 Mayıs 2021 Pazartesi 09:58 - Son Güncelleme 24 Mayıs 2021 Pazartesi 09:58  |  Kaynak : TRT SPOR

Yaklaşık 1.5 sezon ülkemizde Galatasaray'ın başarısı için ter döken 39 yaşındaki Brezilyalı eski milli oyuncu Elano Blumer şu anda nerede, ne yapıyor?

2001 yılında Brezilya'nın köklü kulüplerinden Santos ile profesyonel kariyerine başlayan Elano, henüz 20 yaşında olmasına karşın 3 sezon istikrarlı ve başarılı bir performans ortaya koydu. Sonrasında Shakhtar Donetsk ile Ukrayna, Manchester City formasıyla da Premier Lig'i deneyimleyen Brezilyalı yıldız, 2009 yaz transfer döneminde Galatasaray'a imza attı. 

Sarı kırmızılı formayı yaklaşık 1.5 yıl terlettikten sonra profesyonel kariyerine başladığı yer olan Santos'a geri dönen Elano, sırasıyla Flamengo ve Gremio'da da top koşturdu. Chennaiyin FC ile kısa bir Hindistan Ligi macerası yaşadıktan sonra tekrar Santos'a dönen Elano, 2017'de aktif sporculuk kariyerini sonlandırdı. 

Futbolu bıraktıktan sonra da yeşil sahalarda kalmaya devam eden 39 yaşındaki Brezilya milli takımının eski oyuncusu, şu anda Brezilya Paulista A1 Ligi ekiplerinden Associaçao Ferroviaria de Esportes'i çalıştırıyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz