Futbol

Şimdi neredeler: Filip Holosko

30 Ağustos 2021 Pazartesi 12:45 - Son Güncelleme 30 Ağustos 2021 Pazartesi 14:07  |  Kaynak : TRT SPOR

Manisaspor ile yakaladığı çıkış sonrası ülkemizde Beşiktaş da dahil olmak üzere uzun yıllar forma giyen 37 yaşındaki Slovak eski milli futbolcu Filip Holosko şu anda nerede, ne yapıyor?

2001 yılında ülkesi ekiplerinden AS Trencin takımında profesyonel futbol hayatına başlayan Holosko, yine Slovakya temsilcisi Liberec ile gösterdiği başarılı performansla Manisaspor'un yolunu tuttu. Süper Lig'de de attığı gollerle dikkatleri üzerinde kısa sürede çeken Slovak forvet, 2008 kış transfer döneminde Beşiktaş'ın yolunu tuttu.

Siyah beyazlı forma altında başarılı performanslara da imza atan Holosko, sonraki süreçte kiralık olarak ülkemizde Büyükşehir Belediyespor (Başakşehir) ve Çaykur Rizespor'da da forma giydi. Türkiye'deki macerasının ardından Sydney FC ile Avustralya'ya transfer olan Holosko, 2017 yazında Slovan Bratislava ile ülkesine geri döndü.

Son olarak ülkesi ekiplerinden SK Uvaly'de forma giyen 37 yaşındaki isim, Slovakya'da emlak sektörüne adım attı. Holosko, şu anda ülkesinde otel işletmeciliği yapıyor. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz