Futbol

Şimdi neredeler: Marcelo Carrusca

15 Ekim 2021 Cuma 17:55 - Son Güncelleme 15 Ekim 2021 Cuma 17:58  |  Kaynak : TRT SPOR

Önemli bir potansiyel olarak Türkiye'ye gelen ve bir dönem Galatasaray'da oynayan 38 yaşındaki Arjantinli eski orta saha Marcelo Carrusca şu anda nerede, ne yapıyor?

Futbola ülkesinin köklü ekiplerinden Estudiantes'te başlayan ve hem buradaki hem de Arjantin alt yaş milli takımındaki performansıyla büyük beğeni toplayan Marcelo Carrusca, 2006 yaz transfer döneminde gelecekte adından söz edilmesi beklenen bir isim olarak Galatasaray'a imza attı.

Ancak sarı kırmızılı forma altında beklenen seviyeye bir türlü ulaşamayan Arjantinli futbolcunun Türkiye macerası istediği gibi gitmedi. Carrusca, Galatasaray'ın ardından sırasıyla Meksika'da Cruz Azul, Arjantin'de Estudiantes, Club Atlético Banfield ve San Martin ile Avustralya'da Adelaide United, Melbourne City ve Western Sydney'de de forma giydi.

Son olarak yine Güney Yarım Kürede yer alan kıta ülkesi ekiplerinden West Adelaide'de oynayan 38 yaşındaki Carrusca, şu anda Avustralya'da kendi ismini taşıyan bir futbol akademisinde (Carrusca Football Academy) genç yeteneklerin gelişimine destek veriyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz