Futbol

Şimdi neredeler: Simao Sabrosa

28 Mart 2021 Pazar 09:15 - Son Güncelleme 28 Mart 2021 Pazar 09:16  |  Kaynak : TRT SPOR

Bir dönem ülkemizde Beşiktaş'ta da oynayan 41 yaşındaki Portekizli eski orta saha Simao Sabrosa şu anda nerede, ne yapıyor?

1997 yılında ülkesi ekiplerinden Sporting CP'de profesyonel futbol kariyerine başlayan Simao, gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çekmeyi başardı ve 2 yıl sonra İspanyol devi Barcelona'ya transfer oldu. La Liga'da çok iyi geçemeyen iki sezon sonrası Benfica formasıyla ülkesine geri dönen Simao, burada yeniden kendini buldu.

6 yıl Benfica formasını başarıyla terleten Portekizli yıldız, 2007 yazında Atletico Madrid'e imza attı ve Sabrosa için ikinci La Liga dönemi başladı. İspanya'daki yıllarının ardından Simao, 2011 kış transfer döneminde ülkemiz ekiplerinden Beşiktaş'ın kadrosuna katıldı. 1.5 yıl Süper Lig'de siyah beyazlıların formasını terleten Portekizli oyuncu, profesyonel kariyerini Hindistan ekibi NorthEast United FC'de sonlandırdı.

Simao, 2016'da futbolu bıraktıktan sonra bazı büyük markaların tanıtım elçisi oldu. Sabrosa reklam anlaşmalarının yanısıra halen ülkesi Portekiz'de bir spor kanalında yorumculuk yapıyor. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz