Futbol

Şimdi neredeler: Volkan Arslan

13 Eylül 2021 Pazartesi 11:00 - Son Güncelleme 13 Eylül 2021 Pazartesi 11:05  |  Kaynak : TRT SPOR

Ülkemizde Galatasaray da dahil olmak üzere uzun yıllar birçok takımda top koşturan 43 yaşındaki eski milli futbolcu Volkan Arslan şu anda nerede, ne yapıyor?

Futbola doğduğu şehrin (Hannover) kulübünde başlayan Volkan Arslan, Rot-Weiss Essen'de oynarken Hikmet Karaman tarafından keşfedildi ve Adanaspor'a transfer oldu. Adana temsilcisi ve ardından Kocaelispor ile başarılı yıllar geçiren gurbetçi futbolcunun bu performansı onu Galatasaray'a taşıdı. 

Sarı kırmızılı forma altında da 3 yıl geçiren Volkan Arslan, 11 kez A Milli takımda oynadı. Galatasaray'ın ardından sırasıyla Ankaraspor, Gaziantepspor, Antalyaspor, Ankaragücü, Orduspor ve Eyüpspor'da da oynayan başarılı orta saha, 2012'de Bozüyükspor'da futbolu bıraktı.

Aktif kariyerini sonlandırdıktan sonra sporun içinde kalmaya devam eden Volkan Arslan, son olarak İstanbulspor'da yardımcı antrenörlük görevini üstlenmişti ancak TFF 1. Lig'in ilk 2 haftasında puan alamayan İstanbul temsilcisinde teknik direktör Cem Bağcı ve yardımcılarıyla yollar ayrıldı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz