Futbol

Sinan Gümüş 13 maç sonra 11’de

05 Nisan 2021 Pazartesi 19:35 - Son Güncelleme 05 Nisan 2021 Pazartesi 19:41  |  Kaynak : DHA

Fenerbahçe'nin 27 yaşındaki futbolcusu Sinan Gümüş, Süper Lig'de 13 maç sonra Denizlispor karşılaşmasıyla 11’de sahaya çıktı. Sinan, ligde en son 11 Ocak’ta oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor mücadelesinde 11’de başlamıştı.

Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrılmasından sonra teknik sorumlu olarak göreve gelen Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli ekibin başında ilk maçına çıktı. Belözoğlu’nun yanı sıra teknik ekibe dahil olan yardımcı antrenör Erdinç Sözer de ilk maçında görev aldı.

Emre Belözoğlu, ligin 31’inci haftasında Beşiktaş ile oynadıkları maçın 11’ine göre 3 değişikliğe gitti. Sarı-lacivertli ekipte hastalığı sebebiyle kadroda bulunmayan Nazım Sangare’nin yokluğunda sağ bekte Gökhan Gönül, Osayi Samuel ile İrfan Can Kahveci’nin yedekler arasında yer almasından dolayı ise Sinan Gümüş ve Ozan Tufan ilk 11’de görev aldı.

Fenerbahçe'de 5 eksik

Fenerbahçe, Denizlispor maçına 5 oyuncusundan yoksun çıktı. Sarı-lacivertli ekipte Mesut Özil, Perotti ve Sadık Çiftpınar sakatlıkları sebebiyle 2 oyuncu ise koronavirüs testlerinin pozitif olmasından dolayı Denizlispor karşılaşmasında görev alamadı.

Sinan Gümüş 13 maç sonra 11’de

Sarı-lacivertli ekipte Sinan Gümüş, ligde 13 maç sonra ilk 11’de forma giydi.

Ligde en son 11 Ocak’ta oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynanan maçta 11’de görev alan Sinan Gümüş, sonrasındaki 13 maçın 7’sinde sakatlık sebebiyle görev alamazken 3 maçta yedekler arasında yer aldı. Sinan Gümüş 3 maçta ise oyuna dahil olmadı.

İrfan Can ve Mert Hakan yedek soyundu

Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci ile Mert Hakan Yandaş, karantina sürelerinin ardından Denizlispor maçı ile kadroya dahil oldu. İki oyuncu da yedekler arasında yer aldı.

Yedek kaleci Osman Ertuğrul Çetin

Sarı-lacivertli ekipte Harun Tekin’in yokluğunda yedek kulübesinde Osman Ertuğrul Çetin görev bekledi. Tecrübeli kaleci Harun Tekin, rahatsızlığı sebebiyle kadroda yer alamazken 2003 doğumlu Osman Ertuğrul Çetin karşılaşma kadrosuna girdi. 17 yaşındaki file bekçisi daha önce Türkiye Kupası’nda 3 maçta kadroda yer alırken, ligde ise ilk kez yedek kulübesinde şans bekledi.

Denizlispor'da 6 eksik

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise Fenerbahçe karşısına 6 oyuncusundan yoksun çıktı. Denizlispor’da cezalı Özer Özdemir’in yanı sıra sakatlıkları bulunan Ahmed Yasin, Hüseyin Altıntaş,Ayman Ben Mohamed, Özgür Çek ve Recep Niyaz, Fenerbahçe maçında görev alamadı. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz