Futbol

Sırada ikinci kupa var!

31 Mayıs 2015 Pazar 14:27 - Son Güncelleme 31 Mayıs 2015 Pazar 14:56

Dursun Özbek Muslera ile ilgili teknik heyetle görüşeceğini söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Ziraat Türkiye Kupası'nı da kazanarak, sezonu çifte kupa ile tamamlamak istediklerini söyledi.
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başkan Özbek, TT Arena Stadyumu'nda yapılacak kupa törenine ilişkin yaptığı açıklamada, "Dördüncü yıldızı kutlayacağız bugün. Akşam herkesi stada bekliyorum. Çok güzel bir şov hazırladık. Şampiyonluğu doyasıya kutlayacağız. Bütün Galatasaray taraftarlarına armağan olsun" diye konuştu.

''Bursaspor çok misafirperver''

Bursaspor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası finaline ilişkin de değerlendirmede bulunan Özbek, "Lig bitti şimdi kupa heyecanı başladı. Türkiye Kupası'na hazırlanıyoruz. Çifte kupa ile tamamlamak istiyoruz. 3 Haziran Çarşamba günü Bursaspor ile final oynayacağız. Ben bu finalin dostluk ve kardeşlik içinde geçmesini istiyorum. Rize'de güzel tablolar vardı. Aynı tablonun Bursa'da da tecelli etmesini istiyorum. Çünkü maksadımız Türk sporuna hizmet etmek ve Türk sporunu bir yere getirmek. Bursaspor zaten çok misafirperver. Onlara da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

''Teknik Heyetle Görüşeceğim''

Özbek, kaleci Fernando Muslera'nın ülkesi Uruguay'ın Copa America'ya hazırlık kapsamında oynayacağı Guatemala maçı için milli takım kampına gideceği ve Bursaspor maçında forma giyemeyeceği iddialarına ilişkin olarak ise, ''teknik heyetle görüştükten sonra bilgi verebilirim. Bugünkü gündemimiz kupa töreni" açıklamasını yaptı. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz