Futbol

Sivasspor-Elazığspor maçının ardından

02 Mart 2014 Pazar 17:00 - Son Güncelleme 02 Mart 2014 Pazar 17:04

Sivasspor ve Elazığspor teknik sorumluları zorlu mücadeleyi değerlendirdiler.

Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, Elazığspor'un üstün bir oyunla haklı bir galibiyet aldığını söyledi.

Lopez, Sivasspor'un ligde sahasında Elazığspor'a 3-1 mağlup olduğu maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bir kere daha puan cetvelinin ilk 3 sırasına yakın olabilme şansını değerlendiremediklerini belirtti.

Futbolda böyle şeylerin olabildiğini dile getiren Lopez, "Elazığspor üstün bir futbol oynadı, galibiyeti hak etti. Bunu telafi etmek için önümüzdeki haftalarda daha çok çalışacağız" diye konuştu.

Bir gazetecinin, son iki haftada Sivasspor'un kalesinde 9 gol gördüğünü hatırlatması üzerine Lopez, "Belki de defansif olarak gereğini yapmadık. Bu bence problem değil. Oyuncularımızda bu durumları düzeltebilecek yetenek var" dedi.

Sol bek Ziya Erdal ise dar kadro nedeniyle performans düşüklüğü yaşadıklarını ifade etti. Sivassporlu taraftarların maç sırasında orta saha oyuncusu Aydın Karabulut'a yönelik tepkilerinin yanlış olduğunu dile getiren Erdal, Karabulut'un da diğer futbolcular gibi takım için elinden geleni yapmaya çalıştığını söyledi.

Orta saha oyuncusu Mehdi Taouil de kazanmaları gereken bir maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu belirtti.

Stoper Jakub Navratil ise kötü futbol oynadıklarını ve mağlup olduklarını dile getirdi.

Elazığspor cephesi
Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu da hafta boyunca Sivasspor'u iyi analiz ettiklerini ve zaaflarını belirlediklerini söyledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısının istedikleri gibi geçtiğini dile getiren Saraloğlu, "İkinci yarıda gerekli uyarıları yaptık. Futbolcularımıza, nasıl oynamaları gerektiğini aktardık. Gollerle maçı lehimize çevirdik. Maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Ligde 13. sıraya yükseldik, tehlike bölgesinden biraz uzaklaşmış gibi görünüyoruz ama önümüzde 11 maç daha var" diye konuştu.

Elazığspor'un kalecisi Vanja Ivesa ise takım olarak çok iyi oynadıklarını, sahadan galibiyetle ayrıldıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti.

Futbolculardan Tanju Kayhan da zor bir deplasmanda akıllı oynayarak galip gelmesini bildiklerini belirtti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz