Futbol

Sivasspor topbaşı yaptı

15 Kasım 2013 Cuma 14:40 - Son Güncelleme 15 Kasım 2013 Cuma 14:43

Sivasspor, Roberto Carlos yönetiminde Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, takımının Spor Toto Süper Lig'de iyi bir konumda olduğunu belirterek, Galatasaray maçında da iyi bir skorla ayrılarak yükselişlerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Ligin 12. haftasında Galatasaray ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başlayan Sivasspor'da, teknik direktör Carlos, idman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Carlos, ligin 11. haftasında Bursaspor karşısında alınan galibiyetin ardından takıma izin verdiğini hatırlattı. Galatasaray maçının güzel bir karşılaşma olacağını dile getiren Carlos, "Galatasaray gibi büyük bir takıma karşı oynayacacağız. İyi çalışıp, bu maça iyi konsantre olacağız. İyi futbol oynayabileceğimiz bir maç olacak" ifadesini kullandı.

Gole dönük orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe'nin rahatsızlığının bulunduğunu ve Galatasaray maçına kadar iyileşmesini beklediklerini ifade eden Carlos, "Futbolcu arkadaşlarımız iyi şeyler yapıyor, takımımız iyi bir durumda. Futbolcu arkadaşlarımıza bu konuda teşekkür etmemiz gerekiyor. Puanlar alarak devam etmeye çalışacağız. Galatasaray maçında da aynı mantıkla hareket edeceğiz. Yükselişimiz umarım devam edecek" diye konuştu.

A Milli Futbol Takımı'nın Kuzey İrlanda ve Belarus'la oynayacağı özel maçlar nedeniyle lige verilen arada 5 gün izin yapan kırmızı-beyazlı ekip, teknik direktör Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği idmanla Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı.

İdman, ısınma hareketlerinin ardından top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, yarı sahada oynanan çift kale maçla sona erdi.

İdmana, ülkelerinin milli takımlarının kadrosunda yer alan Aydın Karabulut, Cihan Özkara ve Rafik Djebbeour ile sakatlığı süren John Utaka ve rahatsızlığı bulunan Aatif Chahechouhe katılmadı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz