Futbol

Skrtel resmen Fenerbahçeli

15 Temmuz 2016 Cuma 14:25 - Son Güncelleme 15 Temmuz 2016 Cuma 13:50

Skrtel, kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor. Sarı-lacivertli ekip, Martin Skrtel ile sözleşme imzaladı. Büyük bir kulübe geldiğini söyleyen Slovak futbolcu, "Burada başarılı olmak için çabalayacağım. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için de elimizden geleni yapacağız" dedi.

SON DAKİKA | SÜPER LİG'DE BİTEN TRANSFERLER İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ

Fenerbahçe savunmasına önemli takviye... Liverpool'dan transfer edilen Martin Skrtel ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Fenerbahçe'nin sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da büyük bir kulüp olduğunu vurgulayan Slovak futbolcu, "Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Burada başarılı olmak için son ana kadar çabalayacağım" diye konuştu.

"Stoch transferde kritik bir rol oynadı"

Fenerbahçe ile uzun süredir görüştüklerini vurgulayan Skrtel, Stoch'un transferde kritik bir rol oynadığını belirtti.

Skrtel, "Başka kulüplerden de teklif aldım ancak ben Fenerbahçe'yi seçtim. Şu anda bunların hiçbir önemi yok, sadece Fenerbahçe'ye odaklanmış durumdayım ve Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için elimizden geleni yapacağız. Stoch ile görüştüm ve bana olumlu şeyler söyledi. Başlangıç açısından Stoch'un burada olması benim için çok önemli" dedi.

Monaco'yu değerlendirdi

Avrupa'daki rakipleri Monaco'yu da değerlendiren Skrtel "Şampiyonlar Ligi'nde ilerlemek istiyorsak en iyiler ile mücadele etmemiz gerekiyor. Monaco harika bir takım. Monaco maçına kadar hazır olacağımızı düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu da kaliteli oyuncularla takımı güçlendirdiklerini söyledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz