Futbol

"Sneijder ile konuştum"

06 Ocak 2016 Çarşamba 14:27 - Son Güncelleme 06 Ocak 2016 Çarşamba 12:32

Ryan Donk, Galatasaray'a transfer olduğu için mutlu olduğunu belirtti.

Galatasaray'ın, Kasımpaşa'dan transfer ettiği Hollandalı futbolcu Ryan Donk, sarı-kırmızılı takıma transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Donk, Hollanda'nın De Telegraaf gazetesine verdiği röportajda, transfer sürecinde görüşlerine başvurduğu vatandaşı Wesley Sneijder'in, takıma uyum sürecinde kendisine yardımcı olacağını belirtti.

İki ay önce menajerinden Galatasaray'ın kendisini istediği yönündeki ilk haberi aldığında çok mutlu olduğunu dile getiren Donk, "Büyük bir kulübün ilgilenmesi gurur vericiydi. Transfer her açıdan harika bir adım oldu. Finansal ama özellikle sportif açıdan… Her profesyonel futbolcunun arzulayacağı bir transfer" değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'la pazarlıkların sürdüğü dönemde, Sneijder ile telefonda konuştuğunu belirten Donk, "Bana kulüple ilgili bilgiler verdi ve insanların beni istediğini anlattı. Beni destekleyeceğini ve yönlendireceğini söyledi. Bunları duymak harika" ifadelerini kullandı.

Hem stoper hem de defansif orta saha pozisyonlarında oynayabilen 29 yaşındaki futbolcu, Galatasaraylı taraftarların ilgisinden de övgüyle bahsederek, her yerde kendisiyle fotoğraf çektirmek ya da konuşmak isteyen taraftarlarla karşılaştığını anlattı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz