Futbol

Sneijder satılıyor

15 Ekim 2013 Salı 14:15 - Son Güncelleme 17 Ekim 2013 Perşembe 17:40

Galatasaray'da flaş gelişme...

Galatasaray yönetiminde, geçtiğimiz sezon devre arasında büyük umutlarla transfer edilen ve yılda 5 milyon Euro ödenen Wesley Sneijder’ın satılması gündeme geldi.

Performansı hayal kırıklığı yaratan Hollandalı’nın, zarar edilmeden gönderilmesi düşüncesi artık yüksek sesle dile getirilmeye başlandı. Sneijder konusunda yeni teknik direktör Roberto Mancini’den devre arasına kadar karar vermesini isteyen yönetim, 2014’ün ocak ayından itibaren yıldız oyuncu için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Sneijder’ın performansında olumlu bir gelişme olmazsa, en geç sezon sonunda satışı düşünülüyor.

Geçen sezonun devre arasında İtalya’nın İnter kulübünden 7,5 milyon Euro bonservis bedeli ile alınan Hollandalı oyuncuya, geçen sezon yarım devre için 2 milyon Euro sabit ücret ödeyen Sarı-Kırmızılılar, Sneijder’a bu sezondan itibaren yılda 5 milyon Euro ödeyecek. 3,5 yıllık maliyeti 25 milyon Euro’yu bulacak olan Sneijder’ın satılması fikri, yönetim içinde ciddi destek buluyor. Devre arasında cazip teklif gelmezse, Dünya Kupası beklenecek. Sneijder’ın, Hollanda Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası’na katılacak oluşu, karlı bir rakama satışı için büyük fırsat olarak görülüyor.

Kaynak: HTSPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz