Futbol

"Sneijder yaşamımı değiştirdi"

24 Eylül 2015 Perşembe 15:04 - Son Güncelleme 24 Eylül 2015 Perşembe 15:34

Sneijder'ın varlığı Galatasaray'daki o oyuncunun kaderini değiştirdi.

Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesiyle sarı-kırmızılı takımdaki kaderinin değiştiğini söyledi.

Galatasaray Dergisi'ne açıklamalarda bulunan Yasin, Cesar Prandelli döneminde takımda fazla forma şansı bulamadığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Hamza hocanın takımın başına gelmesi benim Galatasaray'daki kaderimi değiştirdi. Sol açıkta oynadığımı, beni tanıdığını, neler yapabileceğimi çok iyi bildiğini söyledi. 'Antrenmanlarda yüzde 100'ünü ver, gerisi kendiliğinden gelecek' dedi. Benim için güven çok önemli. O güveni aldıktan sonra, Ziraat Türkiye Kupası'nda 4-2 kazandığımız Eskişehirspor maçının son yarım saatinde oyuna girdim ve o maç benim için milat oldu. Galatasaray'da ilk kez istediğim gibi futbol oynamaya başladım."

Geçen yıl Galatasaray'ın şampiyon olmasında önemli rol oynayan 28 yaşındaki futbolcu, takım arkadaşı Wesley Sneijder'ın kendisine çok yardımcı olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Wesley dünyanın en iyi 10 numaralarından biri. Birlikte oynadığım en iyi 10 numara. Hem antrenmanlarda hem de maçlarda uyumumuz harikaydı. Sürekli benimle konuşuyor, koşu yollarını, pas yollarını bana anlatıyordu. Onun varlığı ve pasları Galatasaray'daki yaşamımı değiştirdi."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz