Futbol

Sneijder'dan önce Sabri!

02 Mart 2015 Pazartesi 12:33 - Son Güncelleme 02 Mart 2015 Pazartesi 17:50

Galatasaray Yönetimi, Sabri Sarıoğlu ile sözleşme yenileme kararı aldı.

Hamza Hamzaoğlu ile sezon sonuna kadar anlaşma yapan, Sneijder ile mukavele yenilemeyi bile erteleyen sarı-kırmızılı yönetim, bu prensip kararını Sabri Sarıoğlu için bozuyor. Tecrübeli oyuncu ile masaya oturacak.

Milliyet'in haberine göre Galatasaray taraftarının, “Sabri Reis” lakabıyla andığı Sabri Sarıoğlu ile nihayet sözleşme uzatılması kararı alındı.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve gelecek kaygısı taşıyan Sabri ile masaya oturulacak. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun olumlu raporuyla harekete geçen Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, tecrübeli futbolcunun sözleşmesini uzatmak için temaslara başlayacak. Tecrübeli oyuncu ile anlaşma sağlanırsa hemen imzalar atılacak.

1.25 milyon dolar

Sezon başında Ünal Aysal ve ekibinin isteği sonrası, Cesare Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan ama yeni yönetimle beraber tekrar formasına kavuşan Sabri, kaptanlığının geri verilmemesini de dert etmeyip profesyonelce mücadelesini sürdürdü.

Salih Dursun, Veysel Sarı ve Tarık Çamdal gibi yüksek bedelli transferlere rağmen Galatasaray’ın sağ bekinin değişmezi olan Sabri’ye tekliflerin olması üzerine Albayrak düğmeye bastı. 2002’den beri Galatasaray forması giyen ve altyapıdan gelen tecrübeli oyuncu, son olarak senelik 1 milyon 250 bin dolara imza atmıştı. Sabri bu rakamla takımda en az kazanan isimlerden biri olarak göze çarpıyor.

13 maçta görev aldı

Galatasaray’ın deneyimli futbolcusu Sabri Sarıoğlu, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de 13 maçta görev aldı. 30 yaşındaki futbolcu gol atma başarısı gösteremezken 4 asist yaptı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz