Futbol

Sörloth: Şampiyonluk hedefine ulaşabilecek kalitemiz var

02 Şubat 2020 Pazar 00:49 - Son Güncelleme 02 Şubat 2020 Pazar 00:54

Trabzonspor'un Norveçli forvet oyuncusu Alexander Sörloth, şampiyonluk hedefine ulaşabilecek kaliteye sahip olduklarını söyledi. Sörloth, "Gol krallığı için kafamda herhangi bir sayı belirlemedim. Bunun üzerine konuşmayı sevmiyorum" dedi.

Sörloth, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, özellikle ilk yarıda iyi oynadıklarını belirterek, "Erken bir gol yememize rağmen savaştığımızı, karakterimizi gösterdik. İlk yarıda önemli pozisyonlar yakaladık. Açıkçası ilk yarı bir savaş halinde geçti. Bazı pozisyonlarda belki daha fazla faul almam gerekirdi. Rakibimizin yaptıkları görülmedi, benim yaptıklarım görüldü diyebiliriz." dedi.

"Gol krallığı için kafamda herhangi bir sayı belirlemedim"

Maçtan sonra hakemle konuştuğunu ve aralarında olumsuz bir duygu olmadığını aktaran Sörloth, şunları söyledi:

"Gol krallığı için kafamda herhangi bir sayı belirlemedim. Bunun üzerine konuşmayı seven birisi değilim. Önemli olan takımın kazanması. Takım kazanırken bende gol atabiliyorsam, bu bonus olarak gelir. Bugün taraftar da gerçekten inanılmazdı. Yanımızda duran arkadaşımıza taraftar desteğinden sesimizi duyuramadık. Harikaydı. Bazı pozisyonlarda yapabileceğinizden fazlasını istediler. Şampiyonluk hedefine ulaşabilecek kalitemiz var. Maç maç bakmamız gerekiyor." 

Kayhak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz