Futbol

Sow: Hocamın verdiği mesajı aldım

22 Eylül 2013 Pazar 00:18 - Son Güncelleme 22 Eylül 2013 Pazar 00:34

Fenerbahçeli futbolcu Moussa Sow, Sivasspor maçının kadrosuna alınmamasıyla yaşanan krizde, sarı-lacivertli takımdan ayrılmayı hiç düşünmediğini söyledi.

Fenerbahçe'nin evinde Elazığspor'u 4-0 yendiği karşılaşmada "hat-trick" yapan Moussa Sow, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları cevapladı. 

"Ayrılmayı hiç düşünmedim"

Bundan önceki iki maçta kadroya alınmadığı hatırlatılarak yöneltilen "Ersun Yanal ile aranda sorun olduğu ve takımdan ayrılmayı düşündüğün haberleri çıktı. Bu konuda ne diyeceksin?" sorusuna Senegalli golcü, şu cevabı verdi: 

"Fenerbahçe'den ayrılmayı hiçbir zaman düşünmedim. Yeni bir talimat var ve 6 yabancı oyuncu kadroda yer alıyor. Sivasspor ve Kasımpaşa maçlarında teknik direktörümüz beni düşünmedi. Sonuçta hocamızın kararıdır, saygı duymak gerekiyor. Bunu bu şekilde ben de kabullendim ve çalışmalarıma devam ettim. Bazı şeyleri konuştuk, anladık. Hocamla hiçbir problemim yok."

"Hocamız bana bir mesaj vermek istedi, ben bu mesajı aldım"

Ligin 3. haftasındaki Sivasspor maçında kadroya girememesinin ardından sosyal medyadaki mesajı hatırlatılarak yöneltilen "İletişim sorunu var mı?" sorusu üzerine de Sow, "Her futbolcu oynamak ister. Ben de her zaman oynamak istiyorum. O anlar sıcak anlar. Belki öyle bir davranışta bulunmamam gerekiyordu. Hocamız bana bir mesaj vermek istedi. Ben de bugün itibarıyla bu mesajı almış bulunuyorum. Elhamdülillah bugün bu noktaya geldik" ifadelerini kullandı.

Elazığspor'u 4-0 yendikleri mücadelenin kolay geçmediğini ifade eden Fenerbahçeli futbolcu, "Kalitemizi ortaya koyarak 4 gol atmayı başardık. Her şey mükemmel değildi. Ufak tefek hatalarımız da oldu ancak moralimiz çok yüksek. İyi bir galibiyet elde ettik. Gelecek hafta çalışmalarımızı yoğunlaştırıp diğer maça iyi bir şekilde hazırlanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe kariyerinde ilk kez "hat-trick" yapan Sow, maç topuyla basın toplantısına geldi. Sow, bu topu hatıra olarak saklayacağını belirterek, "Benim için çok özel bir gece oldu" dedi.

Teknik direktör Yanal'ın kendilerinden çok koşmalarını istediğini ifade eden Senegalli futbolcu, "13 kilometreye çıkabilir miyim bilmiyorum ama öncelikle 11 kilometrenin üzerine çıkmalıyım" ifadelerini kullandı.

Kuyt: "4-0 harika bir sonuç ama..."

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt ise üst üste dördüncü maçı kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. 

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısına çocuklarıyla gelen Kuyt, güzel bir skor almalarına rağmen daha iyi olmaları gerektiğini vurguladı.

Kuyt, "Dört maçlık galibiyet serisinden dolayı çok mutluyuz. 4-0 harika bir sonuç ama takımın daha ileriye gitmesi gerekiyor" diye konuştu. 

İki haftalık aradan sonra Mehmet Topal, Cristian ve Sow'un forma şansı bulduğunu hatırlatan Kuyt, "Onları tebrik ediyorum. İki haftadır bizlerle değillerdi ama şanslarını iyi kullandılar. Antrenmanda çok iyi çalıştılar ve hocanın gözüne girdiler" dedi. 

Hollandalı oyuncu, tecrübeli bir futbolcu olarak takım arkadaşlarına yardımcı olmak istediğini vurgulayarak, "Şampiyonluk ancak takım olarak kazanılabilir. Bu da 11 oyuncu değil tüm takımı kapsayan bir şeydir. Bence bu akşam tüm takım olarak mükemmel bir sonuç aldık. Böyle olursa daha iyi yerlere gidebiliriz" ifadelerini kullandı. 

Dirk Kuyt, basın toplantısını Türkçe "İyi akşamlar" diyerek bitirdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz