Futbol

Soyunma odasında kavga iddiası!

02 Ekim 2017 Pazartesi 00:40 - Son Güncelleme 02 Ekim 2017 Pazartesi 01:18

Beşiktaş-Trabzonspor maçı sonrası siyah-beyazlı takımın soyunma odasında Caner Erkin ile Talisca arasında kavga çıktığı iddia edildi. Olay ile ilgili Beşiktaş Kulübü'nden jet açıklama geldi. Açıklamada, kavga yalanlanırken, "Ufak bir atışmayı büyütmek ve senaryolar üretmek gerçeklerden uzak, maksatlı girişimlerdir" denildi.

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş'ın Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından, siyah beyazlı takımdan Caner Erkin ile Anderson Talisca'nın soyunma odasında kavga ettiği öne sürüldü. Şok iddia ile ilgili Beşiktaş'tan kısa süre içinde açıklama geldi. 

Beşiktaş Kulübü: "İddialar asılsızdır"

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Basın yayın organlarındaki, Trabzonspor maçı sonrasında futbolcularımız Caner Erkin ile Anderson Talisca'nın soyunma odasında yumruk yumruğa ve birbirlerine uçan tekme atarak şiddetli bir kavga ettiğine yönelik iddialar asılsızdır." denildi.

Açıklamada, "Herkesin bildiği üzere, böyle yüksek konsantrasyonun olduğu ortamlarda saha içinde, yedek kulübesinde, soyunma odasında çeşitli tartışmalar olabilir. Ufak bir atışmayı büyütmek ve senaryolar üretmek ise gerçeklerden uzak, maksatlı girişimlerdir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız." ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz