Futbol

Spor camiasından Anneler Günü mesajı

09 Mayıs 2021 Pazar 10:04 - Son Güncelleme 09 Mayıs 2021 Pazar 12:40  |  Kaynak : AA

Türkiye Futbol Federasyonu başta olmak üzere spor kulüpleri Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, "Sevgi, merhamet, şefkat ve fedakarlığın yegane simgesi, yetiştirdikleri yeni nesillerle geleceğimizi inşa eden, bizleri hep kucaklayan, dünyanın en değerli varlıkları tüm annelerimizin Anneler Günü'nü en içten duygularla kutlar, sağlık, başarı ve mutluluk dileriz." ifadelerine yer verildi.

Spor camiası da anneler gününde kutlama mesajı yayımladı.

Beşiktaş

"Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere tüm annelerimizin #AnnelerGünü kutlu olsun."

Galatasaray

"Sınırsız sevgileri, hoşgörüleri ve fedakarlıklarıyla bizleri hayata hazırlayan dünyanın en kıymetli varlıkları annelerimizin Anneler Günü'nü en içten dileklerimizle kutlarız."

Fenebahçe

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım başta olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

Trabzonspor

Şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül'ün fotoğrafını paylaşarak "Annelerimizin günü kutlu olsun" şeklinde paylaşımda bulundu. 

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Başkanı Gülkız Tulay, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Tulay, TSF'nin internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Annelerimiz hayat yolculuğumuzda bizlere rehberlik eden, her daim bizleri kucaklayan, destekleyen ve yanımızda olan ilk öğretmenlerimizdir. Yılın sadece bir günü değil, her gün onların günü. Bizler onların sonsuz sevgisi, fedakarlığı ve mücadele azmi sayesinde gücümüze güç katıyor, yolumuzu aydınlatıyoruz. Yaşımız ne olursa olsun her zaman o sevgiye, o merhamete ihtiyaç duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

TBF

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, yayımladığı mesajla Anneler Günü'nü kutladı.

Başkan Türkoğlu, federasyonun internet sitesinde yer alan kutlama mesajında, şunları kaydetti:

"Her daim yanımızda olup, hem mutluluğu hem hüznü en içten duygularla paylaşan annelerimize olan minnetimizi bir güne sığdırmak mümkün olmasa da; Anneler Günü onları mutlu edebilmenin güzel bir fırsatıdır. Merhametin ve fedakarlığın hayatımızdaki yegane simgesi anneler; sonsuz hoşgörü ve şefkatleriyle bireylerin, gelecek nesilleri şekillendirebilme kabiliyetleriyle toplumların en değerli parçasıdır. Bu düşüncelerle; başta annem ve eşim olmak üzere, bize karşılıksız sevginin varlığını kanıtlayan bütün annelerimizin Anneler Günjavascript:void(0)ü'nü içtenlikle kutlarım."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz