Futbol

Spor camiasından Bingöl için geçmiş olsun mesajları

14 Haziran 2020 Pazar 18:55 - Son Güncelleme 14 Haziran 2020 Pazar 22:31

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen deprem dolayısıyla geçmiş olsun mesajı yayımladı.

TFF'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremin can ve mal kaybına yol açmamasını diliyor, sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

TBF'den yapılan açıklamada ise şunlar kaydedildi:

"Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen depremde can ve mal kaybı yaşanmamasını umuyor, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen depremde can ve mal kaybı yaşanmamasını umuyor, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Antalyaspor Kulübünün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "Bingöl'ün Karlıova ilçesi yakınlarında meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, can ve mal kaybı yaşanmamasını temenni ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Alanyaspor Kulübünden yapılan açıklamada ise şunlar kaydedildi:

"Bingöl'de meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Trabzonspor

"Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımıza 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyoruz." 

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz