Futbol

Spor camiasından Can Bartu için başsağlığı mesajları

12 Nisan 2019 Cuma 11:08 - Son Güncelleme 12 Nisan 2019 Cuma 18:39

Spor camiası, 83 yaşında hayatını kaybeden Türk sporu ve Fenerbahçe'nin efsane ismi Can Bartu için başsağlığı mesajları yayımladı.

Trabzonspor'un internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Beyefendi kişiliğiyle tüm sporseverlerin sevgisini kazanan, Türk sporunun efsanelerinden Can Bartu'nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Galatasaray'dan başsağlığı mesajı:

İki kulüp de vefat haberini "Can Bartu'yu kaybettik" mesajıyla duyurdu. Galatasaray Kulübünün paylaştığı mesajda "Türk sporunun ve Fenerbahçe’nin efsane isimlerinden 'Sinyor' lakaplı Can Bartu’nun vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; kederli ailesine, Fenerbahçe camiasına ve Türk spor kamuoyuna başsağlığı dileklerimizi sunarız." ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş Kulübünün ise paylaştığı mesajda ise şöyle denildi:

"Beyefendi kişiliğiyle tüm sporseverlerin sevgisini kazanan, Türk sporunun en önemli efsanelerinden Can Bartu'nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileriz."

TBF'nin internet sitesinde paylaşılan mesajda, Türkoğlu'nun şu ifadelerine yer verildi:

"Can Bartu, bir dönem Türk sporcusunun yurt dışında temsiline örnek ve öncü olan isimlerden biriydi. Spora ve milli formaya her daim tutkuyla bağlı olan Can Bartu'nun vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Türk sporuna çok değerli katkılarda bulunan merhum Can Bartu'ya Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenleri başta olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı dilerim."

Öte yandan Türkiye Basketbol Federasyonu da merhum Can Bartu için taziye mesajı yayımladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ve futbolculardan başşağlığı mesajı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Yanal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Can Bartu büyüğümüz, yaşamını kaybetti, çok üzgünüz. Ama onu büyük yapan her şey sonsuza kadar yaşayacak." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın oyuncuları Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Sadık Çiftpınar, erkek basketbol takımının oyuncuları Melih Mahmutoğlu, Egehan Arna, Barış Hersek, kadın basketbol takımının kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen, kadın voleybol takımı kaptanı Eda Erdem Dündar da sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları paylaştı.

Alex de Souza'dan mesaj

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Alex de Souza da Can Bartu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Alex, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şunları kaydetti:

"Can Bartu'nun vefatını üzüntüyle öğrendim. Çok üzgünüm. Değerli ailesi ve Fenerbahçe ailesine başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Mekanın cennet olsun Can Bartu."

MKE Ankaragücü ile Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ve Osmanlıspor'dan başsağlığı mesajı

Sarı-lacivertli kulübün sosyal paylaşım sitesinden verdiği mesajda, "Türk sporu ve Fenerbahçe Spor Kulübünün değerli isimlerinden Can Bartu’nun vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Değerli isim Can Bartu’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Fenerbahçe camiası ve Türk spor kamuoyuna başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Başkentin kırmızı-siyahlı ekibi Gençlerbirliği de sosyal medya hesabından, "Fenerbahçe ve Türk sporunun efsane ismi Can Bartu'yu kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, Fenerbahçe ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz." mesajını yayımladı.

Osmalıspor da, "Fenerbahçe'nin ve Türk Sporunun efsane ismi Can Bartu'yu kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, Fenerbahçe ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz." mesajını paylaştı.

Erzurumspor'dan Can Bartu için başsağlığı mesajı

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü resmi Twitter hesabından yayımlanan mesajda, "Fenerbahçe Spor Kulübünün ve A Milli Takımımızın efsane isimlerinden Can Bartu'yu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Can Bartu'ya Allah'tan rahmet, ailesine, Fenerbahçe Spor Kulübüne ve tüm spor camiasına başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz