Futbol

Spor camiasından Mustafa Cengiz'e "geçmiş olsun" mesajı

18 Mayıs 2020 Pazartesi 18:54 - Son Güncelleme 18 Mayıs 2020 Pazartesi 20:24

Spor camiası, hastaneye kaldırılan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz için "geçmiş olsun" mesajları yayımladı.

TFF ve kulüpler, hastaneye kaldırılan ve mide ameliyatı geçiren Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Türkiye Futbol Federasyonu

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada,

"Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'in ameliyata alındığını üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Sayın Mustafa Cengiz'in en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyor, Başkan Cengiz ve Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

Kulüpler Birliği Vakfı

Kulüpler Birliği'nin sosyal medya hesabından Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz için geçmiş olsun mesajı yayımladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz."

Beşiktaş

Beşiktaş, hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz için sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı yayımladı. Yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi: 

"Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in ameliyata alındığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Mustafa Cengiz'in en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni eder, Galatasaray Kulübü camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."

Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Bugün mide ameliyatı geçirdiğini öğrendiğimiz Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; bir an önce sağlığına kavuşması temennilerimizle acil şifalar diliyoruz."

Medipol Başakşehir

Medipol Başakşehir Kulübü'nün resmi sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda:

"Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" denildi.

Trabzonspor

Trabzonspor resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda:

"Başkanımız Ahmet Ağaoğlu: Mide kanaması teşhisiyle ameliyata alınan ve başarılı bir operasyon geçiren Galatasaray Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum." ifadelerine yer verildi.

Gaziantep Futbol Kulübü

Kırmızı-siyahlı kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda,

"Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" denildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu

TBF'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda,

"Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." denildi.

Bursaspor

Bursaspor Kulübü'nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."

Antalyaspor

Antalyaspor Kulübü'nün sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'e, geçirdiği mide operasyonu nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Alanyaspor

Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu da Mustafa Cengiz için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, Çavuşoğlu'nun "Başarılı bir ameliyat geçiren Sayın Mustafa Cengiz'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum." ifadelerine yer verildi. 

Kaynak: TRT SPOR, AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz