Futbol

Spor camiasından şehit askerler için başsağlığı mesajı

18 Eylül 2020 Cuma 16:29 - Son Güncelleme 18 Eylül 2020 Cuma 16:36  |  Kaynak : TRT SPOR, AA

Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu, Türkiye Voleybol Federasyonu, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde şehit düşen askerler için başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF'nin başsağlığı mesajında, "Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kaplan harekat bölgesinde terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

TBF'nin mesajında ise "Pençe-Kaplan operasyon bölgesinde teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucu şehit olan piyade teğmen Harun Aslan ve piyade uzman çavuş Gökhan Kılınç'a Allah'tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileri." görüşlerine yer verildi.

Beşiktaş Kulübünün Twitter paylaşımında şunlar kaydedildi:

"Pençe-Kaplan harekat bölgesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileriz."

Fenerbahçe Kulübünün açıklamasında ise "Pençe-Kaplan operasyonunda, üs bölgemize yapılan saldırı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine ve milletimize başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray Kulübünün mesajında da "Pençe Kaplan Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun." denildi.

Trabzonspor'un sosyal medyadan yayımladığı mesajda ise "Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kaplan harekat bölgesinde terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz