Futbol

Spor dünyasından Ankaragücü’ne "geçmiş olsun" mesajı

05 Mayıs 2020 Salı 11:50 - Son Güncelleme 05 Mayıs 2020 Salı 17:33

Spor dünyası Ankaragücü’nün yeni tip corona virüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan futbolcusu için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Süper Lig'de geri dönüş hazırlıkları yapılırken Başkent ekibi Ankaragücü'nden tatsız bir haber geldi.

Başkent ekibi  twitter'dan yaptığı resmi açıklamada, isim vermeden bir futbolcusunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını bildirdi.

Bu gelişmenin ardından spor dünyası Ankaragücü’nün koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan futbolcusu için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Fenerbahçe

Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kovid-19 testi pozitif çıkan MKE Ankaragücü futbolcusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." denildi.

Beşiktaş

Siyah-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "MKE Ankaragücü Spor Kulübü futbolcusunun Covid-19 testinin pozitif çıktığını üzüntüyle öğrendik. Bu süreci sağlıklı bir şekilde geride bırakmasını temenni ediyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." denildi.

Trabzonspor

Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda, "MKE Ankaragücü camiası! Kovid-19 testi pozitif çıkan futbolcunuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadesine yer verildi.

Başakşehir

Turuncu-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda şu ifadeler yer aldı:
"Covid-19 test sonucu pozitif çıkan Ankaragücü futbolcusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."

Demir Grup Sivasspor

"MKE Ankaragücü sporcularına yapılan Kovid-19 testinde bir sporcuda testin pozitif çıktığını öğrenmiş bulunmaktayız. Ankaragücü Kulübüne geçmiş olsun dileklerimizi iletir, sporcunun en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz."

Gençlerbirliği

Kırmızı-siyahlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Yapılan testler sonucunda Ankaragücü forması giyen bir futbolcunun COVID-19 testinin pozitif olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. İlgili futbolcuya ve Ankaragücü camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, futbolcunun en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Kayserispor

''Bu zorlu süreci atlatacağınıza ve futbolcunuzun sağlığına kavuşacağına inancımız tam.''

Antalyaspor ve Alanyaspor

Kırmızı-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "MKE Ankaragücü Kulübüne ve Kovid-19 testi pozitif çıkan futbolcusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda iyi haberler duymayı temenni ediyoruz." ifadesi kullanıldı.

Alanyaspor Kulübünün sosyal medya üzerinden yayımladığı mesajda da Kovid-19 testi pozitif çıkan futbolcuya geçmiş olsun dilekleri iletilirken, futbolcunun bir an önce sağlığına kavuşması temennisinde bulunuldu.

Göztepe

Göztepe Kulübünün sosyal medya hesabında yer alan mesajda, "Kovid-19 testi pozitif çıkan MKE Ankaragücü futbolcusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Kasımpaşa

Kulübün sosyal medya hesaplarından "Geçmiş olsun Ankaragücü" başlığıyla paylaşılan mesajda, "Koronavirüs testi pozitif çıkan futbolcunuza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını dileriz." denildi.

Osmanlıspor

Kulübün sosyal medya hesaplarından "Geçmiş olsun MKE Ankaragücü" başlığıyla paylaşılan mesajda, "Kovid-19 testi pozitif çıkan Ankaragücü futbolcusuna Osmanlıspor camiası olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletir en yakın zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ederiz." denildi.

Keçiörengücü

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "MKE Ankaragücü forması giyen bir futbolcunun Kovid-19 testinin pozitif çıktığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Futbolcuya ve değerli Ankaragücü camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, futbolcunun en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz