Futbol

Spor dünyasından teröre tepki

21 Ağustos 2016 Pazar 14:28 - Son Güncelleme 21 Ağustos 2016 Pazar 12:06

Spor dünyası, Gaziantep'te meydana gelen terör saldırısını kınadı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile başta Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Gaziantepspor olmak üzere pek çok spor kulübü, Gaziantep'te meydana gelen terör saldırısını kınadı.

TFF

Türkiye Futbol Federasyonu, Gaziantep'teki terör saldırısını kınadı.

"Terörü Lanetliyoruz" başlığıyla yapılan açıklamada, "Gaziantep'in merkez Şahinbey İlçesi'nde  sokakta yapılan düğüne yapılan kalleş terör saldırısı sonucu onlarca insanımızın hayatını kaybettiğini ve pek çok yaralı olduğunu derin bir üzüntü ve endişeyle öğrenmiş bulunuyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu olarak bu insanlık dışı saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, geride kalan yakınları, sevenleri ve milletimize sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

Gaziantepspor ve Büyükşehir Gaziantepspor

Gaziantepspor ve Büyükşehir Gaziantepspor kulüpleri de terör saldırısını yayımladıkları mesajla kınadı.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerinden de Gaziantep'te meydana gelen terör saldırısına kınama geldi.

Üç kulübün internet sitelerinde yer alan mesajlarda, meydana gelen terör saldırısı kınanırken, hayatını kaybedenler için başsağlığı, yaralananlar için ise "geçmiş olsun" dileklerinde bulunuldu.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta da Twitter'daki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gaziantep; sen ki tarih yazmış bir şehirsin. Bunları da aşacaksın" ifadesine yer verdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz