Futbol

Sportif direktör Bülent mi olacak?

12 Kasım 2013 Salı 20:04 - Son Güncelleme 12 Kasım 2013 Salı 20:14

Aysal, sportif direktörlük iddialarını cevapladı.

Galatasaray'da kurumsal yapılanmada değişikliğe gidileceğinin açıklanmasının ardından sportif direktörün kim olacağı en çok merak edilen konulardan biri. Bu görev için Gheorghe Popescu'nun ardından Bülent Korkmaz'ın ismi de gündeme gelmişti.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, NTV Spor'a yaptığı açıklamada Bülent Korkmaz konusunda herhangi bir girişimlerinin olmadığını ve bu yönde de bir adım atmayacaklarını ifade etti.

Hakkında çıkan iddiaları cevaplayan Bülent Korkmaz ise, "Bana henüz böyle bir teklif gelmedi. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arasındaki 9 puanlık fark sportif direktörlük eksikliğine bağlanmamalı. Sportif direktör, o takımın teknik direktörüne bağlıdır" ifadelerini kullandı.

Kriz toplantısı

Öte yandan, bugün olağanüstü bir toplantı gerçekleştiren Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe maçını tüm yönleriyle masaya yatırdı. Ezeli rakibinin dokuz puan gerisine düşen sarı kırmızılı ekipte, ilk yapılacak radikal değişiklikler ve ara transfer politikası belirlenecek. Ayrıca sportif direktör konusunun da hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması planlanıyor. Yönetim, divan kurulunda gelebilecek eleştirilere karşı da ortak bir tavır takınma kararı aldı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz