Futbol

Statlarda 23 Nisan coşkusu

23 Nisan 2020 Perşembe 21:49 - Son Güncelleme 23 Nisan 2020 Perşembe 23:46

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun talimatıyla statlar, 23 Nisan coşkusuna dahil edildi. Saat 21.00'de Türkiye genelinde stat ışıkları açıldı ve İstiklal Marşı çalındı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 100'üncü yılı sebebiyle tüm stadyumlarda İstiklal Marşı çalındı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın talimatıyla saat 21.00'de tüm stadyumlar İstiklal Marşı ile inlerken, kulüpler de bu anları sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

Vodafone Park

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Beşiktaş Kulübü Vodafone Park'ın ışıklarını yaktı. Saat 21.00'de İstiklal Marşı'nın stat hoparlörlerinden yayınlanmasının ardından 23 Nisan marşları çalındı.

Ülker Stadı

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Danabaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) kuruluşunun 100. yılında Ülker Stadı'nın hoparlörlerinden İstiklal Marşı çalınmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Spor dünyası olarak hep birlikte bu organizasyona destek olmanın sinerjisini vurgulayan Danabaş, "Tüyler diken diken. Çok farklı ve alışılagelmedik bir ortam. Çok duygulandık. Çok etkilendik. Böyle bir etkinliğe imza attığımız için mutluyuz. Ben bu stadın kurulduğu ilk günden beri her maça geliyorum. Hemen hemen her maçta İstiklal Marşı söyledik ama hiç bu kadar heyecanlanmamıştım." ifadelerini kullandı.

Türk Telekom Stadyumu

Galatasaray Kulübü, Türk Telekom Stadyumu'nda İstiklal Marşı'nı yayınlayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "Evlerimizin pencerelerinde, balkonlarında gururla okuduğumuz İstiklal Marşımız, Türk Telekom Stadyumu'nda da yankılandı" ifadelerine yer verildi.

Medical Park Stadı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Medical Park Stadı'na Türk bayrakları asıldı.

Trabzonspor sosyal medya hesabı üzerinden "Bayram coşkusu stadımızdan yankılanıyor! Kutlu olsun Cumhuriyet, kutlu olsun #23Nisan!" videosunu paylaştı.

Sivas 4 Eylül Stadyumu

Süper Lig ekiplerinden DG Sivasspor’un evi Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda da saatler 21.00’i gösterdiğinde ışıklar yakıldı ve İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı’na stadyum yakınlarındaki apartman sakinleri de eşlik etti.
Bu anlar kırmızı-beyazlı kulübün resmi sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz