Futbol

Suat Arıcan, Göztepe taraftarına seslendi

02 Kasım 2019 Cumartesi 21:34 - Son Güncelleme 02 Kasım 2019 Cumartesi 21:41

Süper Lig'de Trabzonspor'u deplasmanda 1-0 yenen Göztepe'nin teknik sorumlusu Suat Arıcan, "Tüm futbolcularımı tebrik ediyorum. Göztepe taraftarlarına da sesleniyorum, şartlar ne olursa olsun bu futbolculara sahip çıkmamız lazım" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Suat Arıcan, Trabzonspor maçının zor olacağını bildiklerini kaydetti.

Arıcan, "Trabzonspor kendi sahasında çok coşkulu oynayan, maçın ilk yarım saatinde gol atma yüzdesi yüksek bir takım. Bunun bilincindeydik ve ona göre bu hafta farklı bir sistemde çalıştık. Çok fazla çalışamadık ama futbolcularımızın özverili davranışlarıyla bu açıkları kapattık." şeklinde konuştu.

Bu hafta, hiç oynamayan Borges'i takıma dahil ettiklerini dile getiren Arıcan, "Borges de bize çok büyük katkı sağladı. Ayrıca takım kaptanımız Beto inanılmaz bir oyun sergiledi. Tüm futbolcularımı tebrik ediyorum. Göztepe taraftarlarına da sesleniyorum, şartlar ne olursa olsun bu futbolculara sahip çıkmamız lazım. Çünkü bu oyuncular her şeyi başarabilirler. Onlarla gurur duyuyorum." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz