Futbol

Sumudica şansızlıktan yakındı!

14 Ekim 2017 Cumartesi 18:06 - Son Güncelleme 14 Ekim 2017 Cumartesi 18:11

Süper Lig'de deplasmanda Kardemir Karabükspor'a 1-0 yenilen Kayserispor'un teknik direktörü Marius Sumudica, "İyi futbol oynadığımıza inanıyorum. Bugün şansımız yoktu" dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Sumudica maçta iyi mücadele ettiklerini ancak şansızlık nedeniyle sahadan puansız ayrıldıklarını kaydetti.

Karşılaşmada kontrolün kendilerinde olduğunu ve çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerini anlatan Sumudica, "Rakibimiz bir fırsat yakaladı ve değerlendirdi. Daha sonra üç forvete döndük golü bulmak için ama olmadı, yapamadık. Bazen futbolda böyle sonuçlar oluyor. Ağlamak için zamanımız yok. Çünkü haftaya bir maçımız var. Kayserispor çok büyük bir takım değil, normal bir takım. İyi futbol oynadığımıza inanıyorum. Bugün şansımız yoktu." değerlendirmesinde bulundu.

"Bazen 11'e 11 oynamak daha iyi" 

Kardemir Karabükspor'un 10 kişi kalmasıyla ilgili bir soru üzerine Sumudica, "Bazen 11'e 11 oynamak daha iyi. Daha fazla konsantre olursunuz. Bir kişi fazla oynadığın zaman maçı kazandığını düşünüyorsun. İlk yarının sonunda futbolcularıma en az bir puanla dönmemiz gerektiğini söyledim. Bir puana ihtiyacımız vardı ama konsantrasyonumuzu kaybettik. Oyuncularım maçı kazandıklarını zannettiler. Fırsatları da yakaladık, rakip sadece defans yaptı. Bir hatamızdan golü buldular." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz