Futbol

Süper Lig ekibinin ismi değişti!

25 Mayıs 2015 Pazartesi 12:27 - Son Güncelleme 25 Mayıs 2015 Pazartesi 12:34

İstanbul Başakşehir, önümüzdeki sezon Medipol Başakşehir adıyla sahaya çıkacak.

Spor Toto Süper Lig takımlarından İstanbul Başakşehir, önümüzdeki sezondan itibaren ligde Medipol Başakşehir adıyla mücadele edecek.

Lacivert-turunculu kulüp ile Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu arasında 4 yıllık isim sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Başakşehir Fatih Terim Futbol Kompleksi'nde gerçekleştirilen imza törenine İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, teknik direktör Abdullah Avcı, takım kaptanı Mahmut Tekdemir, lacivert-turunculu oyuncu Semih Şentürk ile Medipol Üniversitesi Rektörü Sabahattin Aydın ve Medipol Sağlık Grubu İşletme Direktörü Özer Koca katıldı.>

Göksel Gümüşdağ, imza töreninde yaptığı konuşmada, İstanbul Başakşehir'in önümüzdeki sezondan itibaren Medipol Başakşehir adıyla mücadele edeceğini belirtti.

Gümüşdağ, "İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün bir yılda çok hızlı büyümesine hepimiz şahidiz. Hem kurumsal anlamda bir şirketleşmesi, hem de sportif anlamda da çok önemli bir başarısı var. Bir yanda bir yıl içinde çok hızlı büyüme sağlayan kulüp, bir yanda da Medipol Sağlık Grubu ve Medipol Üniversitesi'nin çok hızlı büyümesi. Bu anlaşmanın, işbirliğinin ne kadar doğru olduğunu hepimiz görmekteyiz" diye konuştu.

Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu'na anlaşmadan dolayı teşekkür eden Gümüşdağ, "Bu iş birliğinin hayırlara vesile olacağına inanıyoruz. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ile Medipol Üniversitesi de önümüzdeki dönemde işbirliği yapacak. Medipol ile Başakşehir arasındaki işbirliğinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Sabahattin Aydın ise İstanbul Başakşehir ile imzaladıkları sponsorluk anlaşmasından dolayı mutlu olduklarını kaydederek, "Kendi liglerinde liderliğe oynamayı gayret eden ve bu konuda umutlar vadeden bu kurumların bir araya gelerek işbirliği yapması, son derece önemli. Bu işbirliğinin ayrıca, her bir kurumumuzun kendi liglerinde liderliğe oynaması açısından bir motivasyon, sinerji oluşturmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Özer Koca, Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu ile İstanbul Başakşehir arasındaki birlikteliğin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Abdullah Avcı da Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu'na teşekkür ederek, "Benzer iki yönümüz var. İki taraf da hızla büyüyor. Bu büyümeyi umarım önümüzdeki senelerde de hızlı bir şekilde sürdürürüz" şeklinde konuştu.

Törenin sonunda günün anısına Gümüşdağ, Aydın ile Koca'ya plaket, forma ve kaşkol verdi. Sabahattin Aydın da Gümüşdağ'a plaket takdim etti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz