Futbol

Süper Lig'de 4 kritik maç birden

28 Haziran 2020 Pazar 09:39 - Son Güncelleme 28 Haziran 2020 Pazar 18:17

Süper Lig'de bugün 29. haftada 4 maç birden oynanacak. Hem küme düşme hattını hem de şampiyonluk yolundaki takımları yakından ilgilendiren kritik maçlar nefes kesecek.

Süper Lig'in 29. haftasında alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Çaykur Rizespor, bugün Yukatel Denizlispor'u konuk edecek.

Çaykur Didi Stadyumu'nda saat 18:30'da başlayacak karşılaşmada hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak.

ALT SIRALARDA BÜYÜK MÜCADELELER
 
Gaziantep Futbol Kulübü ise Fraport TAV Antalyaspor'u konuk edecek. Gaziantep Kalyon Stadı'nda saat 21.00'de oynanacak mücadeleyi hakem Serkan Tokat yönetecek.

Ligin geride kalan 28 haftasında 34 puan toplayan kırmızı-siyahlılar, rakibini yenerek alt sıralardan biraz daha uzaklaşmak istiyor. 

Teknik Direktör Tamer Tuna’nın gelmesiyle iyi bir çıkış yakalayan Antalyaspor, son 10 maçında yenilgi yüzü görmedi. 36 puanla ligde 9. sırada bulunan Akdeniz temsicisi, Gaziantep'ten puanlarla dönerek çıkışını sürdürmeyi hedefliyor. 

BAŞAKŞEHİR, GALATASARAY'I KONUK EDİYOR

Galatasaray ise Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı-kırmızılı ekip, zirveye yaklaşmak, turuncu-lacivertlilerse Trabzonspor'un puan kaybını değerlendirip liderliğini perçinlemek istiyor.

Saat 21.00'de başlayacak Medipol Başakşehir - Galatasaray maçını, Ali Palabıyık yönetecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak karşılaşma, TRT Radyo 1'den naklen yayınlanacak. 

Süper Lig'de zirve için yarışan Demir Grup Sivasspor ise bugün sahasında kümede kalma mücadelesi veren Hes Kablo Kayserispor ile karşılaşacak.

Sivas'ta Yeni 4 Eylül Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek.

igde 53 puanla 3. sırada şampiyonluk mücadelesi veren kırmızı-beyazlılar zirve takibini sürdürmek, 25 puanla 17. sırada bulunan Kayserispor ise kümede kalma şansını artırmak için mücadele edecek.

 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz