Futbol

Süper Lig'de bir ayrılık daha!

24 Eylül 2017 Pazar 19:04 - Son Güncelleme 24 Eylül 2017 Pazar 19:20

Süper Lig'in 6. haftasında konuk ettiği Evkur Yeni Malatyaspor'a 4-2 mağlup olan Kardemir Karabükspor'da, teknik direktör Erkan Sözeri ile yollar ayrıldı.

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, AA'ya yaptığı açıklamada, Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından Erkan Sözeri'nin kulübe gelerek istifasını sunduğunu söyledi.

Sözeri'nin istifa kararını yönetimin değerlendirdiğini anlatan Gül, "Erkan Sözeri'nin istifasını kabul ettik. Sözeri yarın kentten ayrılacak. Kulübümüze verdiği katkılardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Gül, istifa eden Sözeri'nin kentten ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarına başlanacağını sözlerine ekledi.

Erkan Sözeri, sezon öncesi teknik direktör Zoran Barisic ile yollarını ayıran Kardemir Karabükspor'la bir yıllık sözleşme imzalamıştı.

Maçtan sonra istifa sinyali vermişti

Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklama yapan Sözeri, "Bu konuyu başkanımızla paylaşacağım. Çünkü hem Kardemir Karabükspor'a hem de Hikmet Ferudun Tankut başkanımız ve yöneticilerimize daha fazla zarar vermek istemiyorum. Affımı isteyeceğim. Hikmet Ferudun başkanın yeri bende ayrıdır, o da bana olumlu şekilde cevap verecektir, affımı istememden dolayı. Bundan sonra devam etmek bence yarar değil zarar getirir, diye düşünüyorum. O yüzden bu istifa konusunu başkanımızla görüşeceğiz, büyük ihtimalle öyle olacak diye düşünüyorum" demişti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz