Futbol

Süper yıldızdan Cimbom'a olumlu sinyal

15 Kasım 2013 Cuma 21:27 - Son Güncelleme 16 Kasım 2013 Cumartesi 01:46

Galatasaray'ın John Terry transferinin şifreleri ortaya çıktı.

İngiliz basınında çıkan haberde, John Terry’nin sezon sonunda sözleşmesinin sonra ereceği ve İngiliz oyuncunun 1 Ocak’tan itibaren kulüplerle görüşme yapmaya başlayabileceği belirtildi

Galatasaray’ın Chelsea’nin yıldızı için vergiler düşüldükten sonra yıllık 3.2 milyon pound olmak üzere 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme teklif edeceği ifade edildi. Sözleşmede; oyuncunun ilgisini çekebilecek, Şampiyonlar Ligi performansına bağlı bir bonus paketi olacağı da iddia ediliyor.

Daha fazla süre alacağı bir takıma gitmeye sıcak bakıyor

Schalke ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçı öncesi takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulunan İngiliz oyuncu, kariyerinin bu döneminde en önemli şeyin takımda aldığı süreler olduğunu söylemişti. İngiliz kaynaklarından gelen haberlere göre Terry’nin daha fazla süre alacağı bir takıma gitmeye sıcak baktığı belirtiliyor.

Transferin bir başka detayı ise Chelsea’da 30 yaş üstü futbolculara uygulanan katı sözleşme politikası. Bu kurala göre, takımda 30 yaş üstü oyuncuların sözleşmeleri her sene birer yıl olarak uzatılıyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini’nin yıldız oyuncuyu istemesi üzerine, Galatasaray'ın görüşmeler için Mancini’nin Türkiye’ye gelmesinde etkili olan menajerin Muzzi Özcan’ın konuyla yakından ilgilendiği de gelen haberler arasında. (Skorer)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz