Futbol

Susic: "Seleznov'a ceza vereceğiz...VAR'la artık her şey kontrol altında"

19 Ağustos 2018 Pazar 23:00 - Son Güncelleme 19 Ağustos 2018 Pazar 23:09

Akhisarspor’un evinde 1-1 berabere kaldığı maçın ardından konuşan Teknik Direktör Safet Susic rakibine tükürerek kırmızı kart gören Seleznov’a ceza vereceklerini söyledi. 

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Akhisarspor, evinde Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Susic, “Maça baktığımızda iki takım da ofansif oynadı ve birçok pozisyon buldu. Biz yaklaşık bir saat eksik oynadık. İkinci yarıda golü bulduk ve 1 puan aldık. Bu mücadeleyle ve 10 kişiyle oynadığımız için bir puana mutlu olmak zorundayız” dedi.

Yevgen Seleznov'un direkt kırmızı kart görerek oyundan atıldığı pozisyon öncesi rakibinden tekme yediğini ve buna reaksiyon olarak çok yanlış bir harekette bulunduğunu dile getiren Susiç, "Seleznov şunu bilmeli, sahada artık her şey ortada. Bu maçtaki kaybından çok, 2 ya da 3 maç ceza da alabilir ve asıl buna üzülmeli. Çok iyi bir futbolcu ve sezona iyi de başladı. Üzücü tarafı bu. Yaptığı bu hareket cezasız kalmamalı." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam, “Bu pozisyon Türk futbolu için de iyi bir örnek oldu. VAR ile artık her şey kontrol altında. Türk futbolu için VAR çok iyi bir sistem olacak” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz