Futbol

"Takımımız çok iyi mücadele etti"

21 Aralık 2019 Cumartesi 22:50 - Son Güncelleme 21 Aralık 2019 Cumartesi 22:58

Süper Lig'in 16. haftasında ağırladığı Galatasaray'ı 2-1 yenen Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut, "Oyuncularıma mücadelelerinden ötürü taraftarlarımıza ise yarattıkları harika ambiyanstan ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut, Galatasaray karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Takımının çok iyi mücadele ettiğini söyleyen Palut, "5 haftalık istikrarlı çıkışımız Ankara'da Gençlerbirliği maçıyla son bulmuştu. Bu maçın hemen akabinde herhangi bir kırılma yaşamama adına içerideki Galatasaray maçını kazanmak bizim için çok önemliydi. Maç öncesinde oyuncularımızdan çok iyi mücadele etmelerini ve kazanma adına cesur bir futbol sergilemelerini istemiştik. Bu noktada oyuncularımızın sahada gösterdikleri reaksiyon tam anlamıyla isteklerimizle örtüşüyordu. Gerçekten takımımız çok iyi mücadele etti, oldukça pozisyona girdi. Buradaki sıkıntımız özellikle ilk yarıda Galatasaray'a geçiş hücumlarında yakalanmamız oldu" dedi.

"İnşallah bu çıkışımızı sürdüreceğiz"

Skoru daha da arttırabileceklerini ifade eden Palut, "Heyecanlı, seyir zevki yüksek bir maç oldu. Pazartesi günü itibarı ile Galatasaray maçını unutup zorlu Sivasspor deplasmanının hazırlıklarına başlayacağız. Eksiklerimizi göz ardı etmeyeceğiz bunları gidermek adına çalışmalarımızı yapacağız ve inşallah bu çıkışımızı sürdüreceğiz. Oyuncularıma mücadelelerinden ötürü taraftarlarımıza ise yarattıkları harika ambiyanstan ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz