Futbol

Talipleri artıyor!

18 Mart 2014 Salı 16:35 - Son Güncelleme 18 Mart 2014 Salı 16:46

F.Bahçe ile sözleşmesi sezon sonu bitecek Caner Erkin’in talipleri artıyor.

Bu sezon Fenerbahçe'deki performansıyla Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çekmeyi başaran Caner Erkin'in sarı-lacivertli ekipteki geleceği belirsizliğini koruyor.

25 yaşındaki oyuncunun menajeri Batur Altıparmak, yaptığı açıklamada, henüz Fenerbahçe'den kendilerine bir teklif olmadığını fakat ilk görüşecekleri kulübün Fenerbahçe olacağını söyledi. Öte yandan dış basında Caner ile ilgili iddialar da bitmek bilmiyor.

Yeni talip Valencia!

İngiliz basınında çıkan son iddiaya göre Valencia yıldız sol bek için devreye girdi. İspanyol ekip o mevkide oynayan Aly Cissokho’yu sezon başında, Andres Guardado’yu da devre arasında takımdan göndermişti. Şu anda o bölgede genç Juan Bernat’ı değerlendiren teknik direktör Juan Antonio Pizzi’nin yaz transfer döneminde Caner’i kesinlikle kadrosunda görmek istediği iddia ediliyor.

Mourinho da onu istiyor!

Dün yapılan basın toplantısında bazı Türk oyuncuları beğendiğini söyleyen Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho’nun Caner Erkin’i kast ettiği iddia ediliyor. Tecrübeli sol bek Ashley Cole ile sezon sonu yollarını ayıracak Maviler o bölgeye sol ayaklı bir oyuncu monte etmek istiyor.

Caner ile Chelsea’nin haricinde Liverpool, Bayern Münih, Roma gibi kulüplerin de ilgilendiği iddia ediliyor.

(Ajansspor)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz