Futbol

"Talisca Çin'e giderek hata yaptı"

17 Nisan 2020 Cuma 22:47 - Son Güncelleme 17 Nisan 2020 Cuma 23:44

Denizlispor'un tecrübeli futbolcusu Olcay Şahan, TRT SPOR Instagram canlı yayınına katıldı. Denizli'de mutlu olduğunu belirten Şahan, Sosa'yı Trabzon'a gelmeye kendisinin ikna ettiğini söyledi. İşte o röportaj...

TRT SPOR, Instagram hesabından canlı yayınlara devam ediyor. Son canlı yayın konuğumuz; Denizlispor'un başarılı futbolcusu Olcay Şahan oldu. Şahan, TRT SPOR muhabiri Yasin Dallı'ya Beşiktaş'taki feda döneminden, karantina günlerine kadar birçok konuda samimi açıklamalar yaptı. 

Trabzonspor'da oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Sosa hakkında Olcay, "Sosa çok büyük bir futbolcu. Trabzon'a gelmeden önce onu günlerce aradım. İkna etmeye çalıştım. Gelmesi için ben ikna ettim diyebilirim. Gerçekten müthiş bir oyuncu ve kalitesini gösteriyor" dedi. 

Olcay, beraber oynadığı Talisca hakkında ise övgü dolu sözlerde bulundu.

İşte Olcay'ın diğer açıklamalarından satır başları...

"Denizli'de çok mutluyum. İyi de performans gösteriyoruz. Karantinaya girmeden önce son 3 hafta 7 puan almıştık ve performansımız da yükselişteydi."

"Denizli'de taraftar desteğimiz çok iyi ve onlar bizi desteklediği zaman çok başka oynuyoruz."

"Oynadığım her takımda güzel zamanlar geçirdim. İnsanlar hala bana her takımdan destek mesajları gönderiyor. Böyle bir intiba bıraktığım için de ayrıca mutluyum."

"Talisca da oynadığım en iyi oyunculardan biriydi. Antrenmanlarda topa Rivaldo gibi vuruyordu, zaten Rivaldo'ya benzetiyordu kendisini. Çin'e gitmekte bence hata yaptı, Avrupa'da kalsa kariyeri çok başka olabilirdi."

"Evdeyiz, yemek de yapıyoruz. Menemen yapmayı hala çok seviyorum. Eskiden soğanlı yerdim ama şimdi soğan koymuyorum, yumurta kırıyorum. Bence o da herkese göre değişir."

"Ben kolbastıyı daha Türkiye'ye gelmeden, Almanya'da televizyon karşısında denemeler yaparak öğrendim. Trabzon'da da her maç sonrası oynuyorduk."

OLCAY ŞAHAN İLE KISA KISA

Defans futbolu mu? Hücum futbolu mu?

En iyi defans, hücumdur. 

Ronaldo mu? Messi mi?

Ronaldo. Çok çalışıyor ve bu çalışma stilii seviyorum. Ama Olcay mı? Ronaldo mu? diye sorsan, Olcay derdim. (Gülerek)

En unutamadığın maç?

Kesinlikle İnönü'de Gençlerbirliği'ne karşı oynadığımız, İnönü'nün son maçı.

En unutamadığın gol?

Fenerbahçe'ye 90+3'te attığım gol. 

Sosa mı? Talisca mı? 

Sosa. 

Oynadığın en iyi yabancı futbolcu? 

Sosa.

Oynadığın en iyi yerli futbolcu?

Oğuzhan Özyakup, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz