Futbol

Tamer Tuna'dan beraberlik yorumu

10 Şubat 2018 Cumartesi 16:39 - Son Güncelleme 10 Şubat 2018 Cumartesi 16:41

Süper Lig'de Osmanlıspor ile 3-3 berabere kalan Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, iyi mücadele ettiklerini ancak galip gelemediklerini belirterek "Olumlu bir fikstürümüz var. Bunu değerlendireceğiz." dedi.

Maçtan sonra katıldığı basın toplantısında açıklamalarda bulunan Tamer Tuna, rakibe verilen gol şanslarının maçın akışını değiştirdiğini söyledi.

Osmanlıspor'un zaman zaman oyun disiplininden kopmasına rağmen futbolcuların kazanma arzusunun çok yüksek olduğunu belirten Tuna, "Özellikle 3-2'den sonra bence daha sakin gidebilirdik. İyi oynuyoruz, iyi mücadele ediyoruz. Bu karşılaşmayı kazansak çok olumlu etkilenecektik. Olumlu bir fikstürümüz var. Bunu değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Sakatlıklardan dolayı mecburi değişikliklerin takımın oyununu olumsuz etkilediğini belirten Tuna, ilk golü kaydeden Demba Ba'nın takıma daha fazla katkı yapacağına inandığını dile getirdi.

Osmanlıspor cephesi

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise futbol seyri olarak güzel bir müsabakanın ortaya çıktığını belirtti.

Son maçlarda skor anlamında istediklerini alamadıklarını vurgulayan Buz, "Birinci dakikadan son dakikaya kadar çok isteyen bir futbolcu topluluğu vardı. Bir puanı son dakikada aldık." diye konuştu.

Hakemin iyi bir maç yönettiğini belirten Buz, yardımcı hakemlerden birinin ofsayt olmayan bir pozisyonda bayrağı kaldırdığını ileri sürdü.

Buz, şunları kaydetti:

"Göztepe'yi de kutluyorum. Verdikleri mücadeleyle doğru yolda olduklarını düşünüyorum. Onlar da kendi hedeflerine inşallah ulaşırlar. Osmanlıspor olarak biz bulunduğumuz durumdan puan puan çıkacağız."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz