Futbol

Tanman'dan Galatasaraylılara müjde!

25 Haziran 2015 Perşembe 15:23 - Son Güncelleme 25 Haziran 2015 Perşembe 15:41

TRT Spor'a konuşan Cüneyt Tanman, Alman yıldız ile ilgilendiklerini açıkladı.

Galatasaray'daki transfer çalışmaları hakkında en son ve en net bilgiyi Futbol Şube Sorumlusu Cüneyt Tanman verdi.

TRT Spor'a konuşan Tanman, Arsenal'in Alman yıldızı Lucas Podolski ile ilgilendiklerini açıkladı. "Omar Niasse'yi kiraladığımız haberleri gerçeği yansıtmıyor" diyen Tanman, Felipe Melo ve Aydın Yılmaz konusuna da açıklık getirdi.

"Herkesi heyecanlandırabilecek transferler..."

TRT Spor'a konuşan Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Cüneyt Tanman, "Herkesi heyecanlandırabilecek oyuncular almak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Tanman şunları söyledi:

"Kaygılar nedeniyle yapılan yanlışlar yüzünden Galatasaray çok sıkıntılar çekti. Doğru bir planlama yapmak istiyoruz. 40 küsür oyuncu var. Çoğunun bir yerlere yollanıyor olması lazım. Takım içinde bazı oyuncularla görüşmelerimiz var. Para bulma konusunda sıkıntımız yok ama doğru yönetmeye çalışıyoruz. Futbol takımı dışında da birçok proje var."

'Podolski ile ilgileniyoruz'

Niasse'yi kiraladıkları iddialarını kesin bir dille yalanlayan Tanman, "Lucas Podolski ile de ilgileniyoruz" ifadesini kullandı.

"Melo'nun gitme ihtimali var"

Takımdan ayrılma ihtimali ile gündemde olan Brezilyalı yıldız Felipe Melo'nun durumuna değinen Tanman, "Felipe Melo'nun menajerleriyle görüşme halindeyiz. Melo'nun bizde kalmasını istiyoruz ancak gitme ihtimali de olabilir" şeklinde konuştu.

"Aydın ile sözleşme yenilenmeyecek"

Sarı-kırmızılıların idarecisi, geleceği merakla beklenen Aydın Yılmaz'ın da takımdan ayrılacağını belirtti.

Tanman, "Sözleşme yenilenmeyecek. Her konu speküle edilebiliyor. Bu da ona açık. Söylemlerimize de dikkat ediyoruz" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz