Futbol

Taraftarlara uyarı!

15 Mart 2014 Cumartesi 22:24 - Son Güncelleme 15 Mart 2014 Cumartesi 22:25

Fenerbahçe Kulübü'nden taraftarlarına uyarı geldi.

Fenerbahçe Kulübü, Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü Kayseri Erciyesspor ile yapılacak karşılaşma için taraftarlarına, kulübün ceza almasına neden olacak davranışlardan kaçınma uyarısında bulundu.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, sarı-lacivertli takımın ceza sınırında olduğu hatırlatılarak, daha önce ceza alınan maçlardaki temsilci raporları paylaşıldı.

"Büyük Fenerbahçe taraftarına" başlığıyla yapılan açıklamada, "Kulübümüzün şampiyonluk yolunda bulunduğu yerin önemi ve hassasiyeti siz büyük Fenerbahçe taraftarlarının malumudur. Gelinen bu noktada ve taraftarımızın kulübüne ve takımına sağladığı katkının tartışılması ise gereksiz ve yersizdir" denildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bununla birlikte kulübümüzün ceza sınırında bulunduğu ve süresine bakılmaksızın yapılacak çirkin ve kötü tezahüratın takımımızın en önemli gücü olan taraftar desteğinden yoksun bırakacağı hususu da hepimizin bilgisi dahilindedir. Bu nedenlerle kulübümüzün ceza aldığı müsabakalardaki temsilci raporları bilgilerinize sunulmakla, bu eylemlerin tekrarlanması halinde, Fenerbahçe Kulübü'nü maddi-manevi zarara sebebiyet veren bu kişi ve grupların, statlara alınmaması ve hatta kombinelerinin iptallerine varacak olan yaptırımların tarafımızdan kararlılıkla uygulanacağını bildiririz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz