Futbol

"Tarzım Melo'ya benzetiliyor"

24 Mayıs 2019 Cuma 10:53 - Son Güncelleme 24 Mayıs 2019 Cuma 10:56

Fatih Terim'in baba gibi olduğunu söyleyen Marcao, şampiyonluk kutlamalarından çok etkilendiğini de dile getirdi. Marcao, Melo ile tarzının da benzetildiğini söyledi.

Galatasaray'ın sezon ortasında Portekiz ekibi Chavez'den transfer ettiği Marcao, Brezilya basınına konuştu.

Globo Esporte'ye röportaj veren başarılı savunma oyuncusu, teknik direktör Fatih Terim için övgü dolu cümleler kullandı.

Tecrübeli teknik adamın bir baba gibi olduğunu söyleyen Marcao, "Her takım Fatih Terim gibi hoca ister. Takım içerisinde nasıl iyi bir atmosfer yaratılır, çok iyi biliyor. Çalıştığım en iyi teknik adamlardan biri" dedi.

Şampiyonluk kutlamalarından çok etkilendiğini belirten Brezilyalı savunma oyuncusu, "Stattan, Florya'ya normalde 30-40 dakika süren yolu, 3 saatte gidebildik. Sokaklarda, her yerde insanlar vardı" şeklinde konuştu.

Türkiye'deki taraftarların Brezilya'dakilerden daha fanatik olduğunu ifade eden Marcao, "Her olumlu sonuç, sizi taraftarın gözünde çok büyük yapıyor. Eşim ilk başlarda gelmeye çekinmişti, şimdi Türkiye'den ayrılmak istemiyor." cümlesini kullandı.

Marcao, Felipe Melo'ya benzetilmesiyle ilgili olarak da, "Ligdeki son maçımızda benzer görüntüler oldu. Melo'ya zamanında yapılanlar, bana da yapıldı. Tarzımız benzetiliyor." dedi.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz