Futbol

Teknik direktör dayanmıyor

14 Ocak 2016 Perşembe 11:37 - Son Güncelleme 14 Ocak 2016 Perşembe 09:39

Hakan Kutlu 1, Nurullah Sağlam ise 2 gün sonra takımdan ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nda son 10 günde yaşanan gelişmeler kamuoyunun dikkatini çekerken, teknik direktör Bülent Korkmaz'ın sözleşmesinin tek taraflı feshedilmesinin ardından göreve gelen Hakan Kutlu 1, Nurullah Sağlam ise 2 gün sonra istifa etti.

Sezona Mesut Bakkal yönetiminde başlayan kırmızı-lacivertli ekip, transfer yasağı nedeniyle kadrosuna takviye yapamazken, yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle lige sorunlarla başladı.

Ligde ilk 5 haftada galibiyet alınamaması üzerine Bakkal'ın görevi bırakmasıyla yönetim takımı Bülent Korkmaz'a emanet etti. Teknik direktör Korkmaz, takımın başında ligde çıktığı 12 maçta, 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet gördü.

Korkmaz döneminde futbolcuların alacakları nedeniyle zaman zaman antrenmana çıkmadığı Mersin İdmanyurdu'nda, Antalya kampında teknik adam konusunda yine kriz yaşandı.

Yönetim kurulu üyeleri tarafından Bülent Korkmaz'ın sözleşmesi tek taraflı feshedilirken, bu göreve Hakan Kutlu getirildi. Kutlu, Antalya kampında takımla bir idmana çıkarken, o dönem başkanlık koltuğunda olan Ali Kahramanlı'nın yaptığı açıklamalar krizi iyice tırmandırdı. Kahramanlı'nın "Yönetim kurulundaki arkadaşların aldığı bir karar. Yapılanlardan benim haberim yok" şeklinde açıklama yapması üzerine Hakan Kutlu 1 günlük görevinden istifa etti.

Bunun üzerine yardımcı antrenörler eşliğinde Antalya kampını tamamlayan takım, kente dönüş yaparken, 11 Ocak'ta Mersin İdmanyurdu'nda yeni yönetimin ve başkan seçildi.

Yeni yönetimin ilk icraatı da takımı Nurullah Sağlam'a emanet etmek oldu. Mersin ekibiyle 1 sezonu opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Sağlam, takımıyla bir kez antrenmana çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün evinde oynadığı Bucaspor maçına lisansı yetişmediği için takımın başında sahaya çıkamayan Sağlam, bugün ise iki günlük görevini bıraktı.

Mersin İdmanyurdu'nda yaklaşık 10 günde yaşanan gelişmeler spor kamuoyunun dikkatlerini çekerken, kırmızı-lacivertli ekip bu kadar kısa sürede 3 teknik direktörle yollar ayrılmış oldu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz