Futbol

Terim: Arda Turan futbolu Galatasaray'da bırakmalıdır

28 Aralık 2019 Cumartesi 23:32 - Son Güncelleme 28 Aralık 2019 Cumartesi 23:38

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Arda (Turan) iyi bir Galatasaraylıdır. Galatasaray da kendi çocuklarına her zaman sahip çıkar. Bana göre futbolu burada bırakmalıdır. Eğer biri hak edecekse bu Arda'dır" dedi.

Fatih Terim, Süper Lig'de ilk yarının son haftasında Türk Telekom Stadı'nda 5-0 kazandıkları Antalyaspor maçından sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulundu.

Medipol Başakşehir'de forma giyen Arda Turan'ın iyi bir Galatasaraylı olduğunu ifade eden Terim, yıldız oyuncunun futbolu sarı-kırmızılı kulüpte bırakmasını istediğini söyledi.

Arda'nın çok önemli bir futbolcu olduğunu vurgulayan Terim, şöyle devam etti:

"Futbolcu Arda Turan ile teknik direktör Fatih Terim arasındaki ilişkiyi ayıralım. O ayrı bir şey. Benle Arda'nın özel hayattaki ilişkimiz ayrı. Açıkçası Arda gibi bir Galatasaraylının burada edeceğim kelamlarla alınmasından memnun değilim. Arda önemli bir futbolcu. Galatasaray için de önemli bir figür idi. Nasıl olur nasıl gelişir bilmiyorum. Benim oyum Arda'nın futbolu Galatasaray'da bırakmasından yana. Arda'nın henüz daha futbola vermesi gereken önemli bir zaman dilimi var. Son yılları biraz pas geçti. Arda iyi bir Galatasaraylıdır. Galatasaray da kendi çocuklarına her zaman sahip çıkar. Bana göre futbolu burada bırakmalıdır. Eğer biri hak edecekse bu Arda'dır."

KaynaK: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz