Futbol

"Terim gelir, her şeyi değiştirir"

31 Mart 2014 Pazartesi 08:22 - Son Güncelleme 31 Mart 2014 Pazartesi 08:31

Eskişehirspor forması için ter döken Necati Ateş, Şaş'ın sözlerini yorumladı.

Galatasaray eski Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş'ın "Fatih Terim ile beraber Galatasaray'a dönelim, Fenerbahçe bu kadar rahat şampiyon olamaz" sözlerinin yankıları sürüyor.

2003-2007 ve 2011-2012'de Sarı-Kırmızılı formayı giyen şimdilerde ise Eskişehirspor forması için ter döken Necati Ateş, Şaş'ın sözlerini yorumladı. Takımın 2011-12 sezonu şampiyonluğunda forvetin önemli isimlerinden olan, Fatih Terim ve yardımcıları Hasan Şaş-Ümit Davala üçlüsüyle birlikte çalışan Ateş, "Fatih Terim gelir her şeyi değiştirir. Havaya sokar. Bir anda 8'de 8 yaparsın. Bir hoca değişimi her şeyi değiştirir. Mevzu bahis Fatih Terim ise her şey bir anda değişebilir" diye konuştu.

Burak Yılmaz'ın direkten dönen pozisyonundan sonra sadece Burak'ın itiraz etmesi için ise "İşler kötü gidince moral olarak düşebiliyorsunuz. Ancak takım olmak bazen toplu halde itiraz etmeyi de gerektiriyor" ifadelerini kullandı.

"ARKADAŞLIK VARDI"
Tecrübeli futbolcu, Galatasaray'daki ikinci dönemini şöyle değerlendirdi: "3 kulvarda yarışan bir takım. Yeni oyuncular ve genç oyuncular alındı. Ancak bizim oynadığımız dönemde arkadaşlık ve dostluk ön plandaydı. Herkes birbiri için mücadele ediyordu. Bunu kuran bir Fatih Hoca vardı. Bize yakınlığıyla Hasan Şaş ve Ümit Davala vardı. Taraftarla takım herkes bütünleşmişti. Herkes işini iyi yapınca da rahat bir dönem geçirebiliyorduk."

(Bugün)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz